Világunk.hu
2023 október 5 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. június 26. - Higgadj le!

Napi horoszkóp 2023. június 26. – Higgadj le!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Hétfőn nem kell meglepődnöd azon, ha idegesen és fennhangon beszélnek veled. El kell könyvelned, hogy ez egy ilyen nap, holnaptól viszont, fordulhat a kocka. Engedd el a rosszindulatú megjegyzéseket és kerüld el a többieket! Ha csak a saját feladataiddal leszel elfoglalva, minden kínos helyzetet elkerülhetsz.

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

A hét első napján feszülten ébredsz. Könnyen felkapod a vizet is, pedig nem kellene a saját igazadhoz ragaszkodni. Igyekezz lecsillapodni, mert megbánthatsz valakit, akit végképp nem szeretnél! Maradj higgadt, ez a nap most ilyen lesz.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Újabb változásokra kell felkészülnöd, pedig egyáltalán nem kedveled azokat. Ennek ellenére sem szabad elutasítónak lenned, mert, ha makacsul ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, akkor csak magaddal szúrsz ki. Ez pedig se neked, se másnak nem lenne jó.

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Feszülten és kapkodva telik majd a hét első napja. Kétszer is gondold meg, kinek mit mondasz, mert bajba kerülhetsz! Se magadat, sem pedig a kollégáidat ne sürgesd, mert a kapkodásnak nem lesz jó vége és kezdhetsz mindent elölről.

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Hétfőn teljesen össze leszel zavarodva, azt se tudod, hol áll a fejed. Nem egyszerű a mai munka, hisz minden lépés egyeztetésre szorul. Ha lemaradsz, ne szégyellj kérdezni, ugyanis ez sokkal jobb megoldás, mintha hatalmas hibát követnél el!

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Hétfőn igyekezz visszafogott maradni, bár egyáltalán nem lesz könnyű dolgod. Figyelned kell arra is, hogy kinek, mit és hogyan mondod. Senkit nem szabad megsértened csak azért, mert te gyorsabb és hatékonyabb vagy, mint mindenki más.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Óvatosnak és körültekintőnek kell lenned, főleg a közlekedésben. Ne rohanj, hagyj időt mindenre, ugyanis a türelmetlenséged és a figyelmetlenséged balesetet is okozhat! A munkahelyen se kötözködj senkivel, kollégáid nem tehetnek róla, hogy rossz napod van!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Hétfőn bármi is történik veled, meg kell őrizned a hidegvéred. Ha otthon vagy, ha dolgozol, nem lesz könnyű a nap. Ha valami nem megy azonnal, akkor se kapd fel a vizet! Ez csak a hét első napja, türelmesnek kell lenned magaddal és mindenki mással is.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Ma könnyen összeveszhetsz a pároddal, ha nem vagy elég türelmes. A konfliktusok elől ne menekülj, hanem kellő türelemmel igyekezz megoldani őket! Ha higgadtan érvelsz, akkor mindenki elismeri majd, hogy neked van igazad. A mai nap mottója: Csak nyugodtan!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Sürgető feladatok várnak rád hétfőn, főleg, ha a múlt héten lemaradtál egy kicsit. Ne halaszd holnapra a pótlást, mert még nagyobb pácban leszel! Nem baj, ha késel egy kicsit, de a végeredmény legyen tökéletes, még akkor is, ha túlóráznod kell. Holnap hálás leszel érte magadnak.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

A hét első napján türelmetlen leszel, ennek következtében pedig olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket magad is megbánsz majd. Ha megteheted, akkor inkább maradj távol mindenkitől, ha pedig nem, akkor légy nagyon óvatos!

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

Hétfőn a családod teheti próbára a türelmedet. Mindenki a saját problémáján lovagol, neked pedig fogalmad sincs, mit tegyél. A legjobb, ha higgadt maradsz és megmondod nekik, hogy egyszerre csak egy dologgal tudsz foglalkozni, így mindenkinek ki kell várni a sorát.