Napi időjárásjelentés 2023. április 30. időjárás előrejelzés

- Hirdetés -
idojaras kiemelt kep 1 Napi időjárásjelentés 2023. április 30. időjárás előrejelzés

Április 30 időjárás:

Vasárnap hajnalban hazánk északkeleti területein lehetnek erősebben felhős tájak, másutt pedig gyengén felhős lesz az ég. Csapadékra leginkább a Tiszától nyugatra kell számítani, eső, zápor és zivatarok formájában. A légmozgás keleten mérsékelt marad, ezzel szemben nyugaton az északnyugati szél élénkül, erősödik meg. A délutáni órákban a gomoly- és fátyolfelhők mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt majd a nap, de hazánk középső és északkeleti tájain elszórtan még kialakulhat záporeső, zivatarok. Az északi szél többnyire mérsékelt lesz, de a Dunántúlon és északkeleten élénk lesz, rövid időszakokra pedig meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10 fok között, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

- Hirdetés -

Front nem várható, az UV-sugárzás mérsékelt marad.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!