Napi időjárásjelentés 2023. szeptember 23. időjárás előrejelzés

- Hirdetés -
idojaras kiemelt kep 1 Napi időjárásjelentés 2023. szeptember 23. időjárás előrejelzés

Szeptember 23 időjárás:

Szombaton hajnalban a fátyolfelhőzet megvastagszik és egyre több záporos, zivataros góc érkezik hazánkba. Ezek napközben délnyugat-északkeleti irányba haladnak, csapadék a legkisebb eséllyel a Tiszántúlon valószínű. Délután is sok lesz felettünk a felhő, észak-és délnyugaton zártabb, másutt szakadozott felhőtakaróval. A Dunántúlon sokfelé számítani kell esőre, záporokra, zivatarokra. A Dunától keletre pedig intenzív eső, záporok, heves zivatarok alakulnak ki. Az északnyugatira forduló szél élénk vagy erős lesz, a zivatarok környezetében pedig viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21 fok között, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 33 fok között valószínű.

- Hirdetés -

Kettős fronthatás érvényesül, az UV-sugárzás a napsütéses órákban erős marad.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!