Októberi telihold: Figyelmeztetés négy csillagjegynek!

- Hirdetés -

Tegnap éjjel volt a nagy nap. Az a bizonyos telihold, amit az indiánok Vérholdnak neveznek. Mi fog változni? Nagyon sok minden…

kep 2022 10 10 133639635 Októberi telihold: Figyelmeztetés négy csillagjegynek!

Októberi telihold

A kos-mérleg tengely miatt a lendületesség találkozik a szelídséggel, az egyéniség a partnerséggel. Ez tökéletes alkalom arra, hogy változtassunk az életünkön.

Ennek a négy csillagjegynek különösen oda kell figyelnie az elkövetkező időszakra:

- Hirdetés -

KOS

Nézz mélyen magadba és gondolkodj el az életeden. Itt a megfelelő pillanat. Vess egy pillantást arra, hogy miként fejlődhetsz. Hol tartasz, hova juthatsz. Mit cipelsz magaddal a múltból, amire semmi szükséged. Le vagy ragadva valahol? A telihold elősegíti a változásokat. Használd ki ezt az erőt arra, hogy véget vess a számodra toxikus dolgoknak, gondolatoknak, kapcsolatoknak.

MÉRLEG

Neked önbizalmi problémáid voltak az utóbbi időben. Hidd el, hogy javulhat a helyzeted. Jobb lehet, csak hinned kell benne, és tenned érte, még akkor is, ha elsőre hülyeségnek tűnik. Csak CSINÁLD!

RÁK

Mit szeretnél elérni? Min szeretnél változtatni? Mik a céljaid? Itt az ideje, hogy végre feltedd magadnak ezt a kérdést. Hatalmas potenciál van benned, és ha most nem állsz ki magadért, akkor soha. Tudod jól, hogy mi az, ami nem működik. Ideje a tettek mezejére lépni.

- Hirdetés -
kep 2022 10 10 133751243 Októberi telihold: Figyelmeztetés négy csillagjegynek!

BAK

A magánéletben generált problémák miatt túl nagy rajtad a nyomás. Ha nem vagy elégedett az életeddel, akkor ez a tökéletes alkalom a változtatásokra. Most fogod megérteni azt, hogy mi a sorsod. Először a magánéletedet kell tisztáznod. Ha az megvan, akkor felszabadul egy csomó energia, amit másba kell fektetned. Ne feledd! Ez most nem kevesebbről szól, mint a hátralévő életed…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!