Világunk.hu
2023 szeptember 30 szombat
Világunk.hu
KezdőlapÉletmódOlcsó trükk, ha fel akarod dobni az erkélyedet...Mindenki odavan az ötletért!

Olcsó trükk, ha fel akarod dobni az erkélyedet…Mindenki odavan az ötletért!

-

Valaki úgy döntött, hogy változtatnia kell a kiépített teraszon, és eredeti és olcsó megoldást talált. Ötletét gyorsan átvették más internetfelhasználók is.

kep 2023 07 13 155139706

Az erkély vagy terasz remek hely a kikapcsolódásra – különösen, ha panelházban laksz. Sajnos nem mindenki büszkélkedhet gyönyörű kilátással az ablakok mögül. Mi van, ha ezt a teret a béke kis oázisává akarjuk varázsolni, és élvezni szeretnénk a napsugarakat anélkül, hogy a szürke kerítésre és más emberekre néznénk? Egy brit nő megváltoztatta erkélye kinézetét egy zuhanyfüggöny segítségével.

Zuhanyfüggönyt rakott az erkélyre

Rebecca Brennan nem bírta elviselni a beépített terület látványát az erkély két oldalán. A nő úgy döntött, hogy megváltoztatja a megjelenését. Talált egy mintás zuhanyfüggönyt egy online aukciós oldalon.

kep 2023 07 13 155216157

Rebecca tengeri tájat és luxusjachtokra néző mintát választott ami azt a benyomást kelti, mintha az erkélye egy teljesen más országban lenne. Alig pár ezer forintot fizetett a függönyért és a rögzítéshez szükséges anyagokért.

A nő a közösségi oldalakon osztotta meg ötletét, ügyes trükkje pedig bevált. Sok beépített erkéllyel rendelkező internethasználó azt tapasztalta, hogy ez az apróság valóban jó ötlet, és hatékonyan megvédheti őket a kíváncsi szomszédok pillantásától.

kep 2023 07 13 155249585

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via