Olcsó trükk, ha fel akarod dobni az erkélyedet…Mindenki odavan az ötletért!

- Hirdetés -

Valaki úgy döntött, hogy változtatnia kell a kiépített teraszon, és eredeti és olcsó megoldást talált. Ötletét gyorsan átvették más internetfelhasználók is.

kep 2023 07 13 155139706 Olcsó trükk, ha fel akarod dobni az erkélyedet...Mindenki odavan az ötletért!

Az erkély vagy terasz remek hely a kikapcsolódásra – különösen, ha panelházban laksz. Sajnos nem mindenki büszkélkedhet gyönyörű kilátással az ablakok mögül. Mi van, ha ezt a teret a béke kis oázisává akarjuk varázsolni, és élvezni szeretnénk a napsugarakat anélkül, hogy a szürke kerítésre és más emberekre néznénk? Egy brit nő megváltoztatta erkélye kinézetét egy zuhanyfüggöny segítségével.

Zuhanyfüggönyt rakott az erkélyre

Rebecca Brennan nem bírta elviselni a beépített terület látványát az erkély két oldalán. A nő úgy döntött, hogy megváltoztatja a megjelenését. Talált egy mintás zuhanyfüggönyt egy online aukciós oldalon.

- Hirdetés -
kep 2023 07 13 155216157 Olcsó trükk, ha fel akarod dobni az erkélyedet...Mindenki odavan az ötletért!

Rebecca tengeri tájat és luxusjachtokra néző mintát választott ami azt a benyomást kelti, mintha az erkélye egy teljesen más országban lenne. Alig pár ezer forintot fizetett a függönyért és a rögzítéshez szükséges anyagokért.

A nő a közösségi oldalakon osztotta meg ötletét, ügyes trükkje pedig bevált. Sok beépített erkéllyel rendelkező internethasználó azt tapasztalta, hogy ez az apróság valóban jó ötlet, és hatékonyan megvédheti őket a kíváncsi szomszédok pillantásától.

kep 2023 07 13 155249585 Olcsó trükk, ha fel akarod dobni az erkélyedet...Mindenki odavan az ötletért!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!