Olyan gyors a drágulás, hogy a német Lidl és Aldi már nem tud akciós újságot kiadni

- Hirdetés -

Mi, magyarok ne tudnánk, hogy mennyire erős az infláció? Az árak úgy pörögnek felfelé, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket…Na meg persze a papírt ki a pénztárcánkból.

kep 2022 04 13 180310852 Olyan gyors a drágulás, hogy a német Lidl és Aldi már nem tud akciós újságot kiadni

Az akciós újságokból fel tudunk „készülni” a következő heti akciókra, árakra. Ezek úgy készülnek, hogy az üzletlánc már egy hónappal előre tudja, hogy mi, mennyibe kerül majd, amiből kikalkulálja az árat.

kep 2022 04 13 180321407 Olyan gyors a drágulás, hogy a német Lidl és Aldi már nem tud akciós újságot kiadni

Jelen pillanatban ezt szinte lehetetlen előre megjósolni.

- Hirdetés -

A németországi Lidl nem tudta megmondani, hogy mennyiért fogja tudni adni egyes termékeit. A legfrissebb, április 19-től érvényes kiadványában egyes árakat leragasztott egy kör alakú piros matricával.

kep 2022 04 13 180237306 Olyan gyors a drágulás, hogy a német Lidl és Aldi már nem tud akciós újságot kiadni

Egyes információk szerint már az Aldi is ezzel a módszerrel kénytelen élni. Az Aldi, a német sajtónak azt nyilatkozta, hogy leginkább a friss élelmiszereknél nagy a bizonytalanság.

kep 2022 04 13 180335674 Olyan gyors a drágulás, hogy a német Lidl és Aldi már nem tud akciós újságot kiadni

Az árak letakarásánál azt jelzik, hogy ezen termékek esetében napi ármeghatározás lesz. Egyesek nem értik, hogy mi értelme így betenni azokat a termékeket egy akciós újságba.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!