Öt trükk, amitől tudsz majd aludni a kánikulában…

- Hirdetés -

Sokan nehezen tudnak elaludni a kánikulában – de itt van néhány praktikus trükk, amelyek segítenek elaludni, ha túl nagy a forróság.

Nehezen alszol el a melegben? Nem vagy egyedül. Az időjósok szerint még nagyobb kánikula várható.

Szerencsére van néhány tipp, amitől megakadályozható az éjszakai hánykolódás.

- Hirdetés -
kep 2023 07 05 160323270 Öt trükk, amitől tudsz majd aludni a kánikulában...

Maradj hidratált

Tarts egy üveg hideg vizet az ágy mellett. Ha nagyon forgolódsz, kortyolj bele. Napközben is sok folyadékot kell inni. Ha kiszáradsz, akkor nem fogsz tudni elaludni.

Hűtsd le az ágyneműt

Egyes reddit felhasználók azt találták ki, hogy beteszik az ágyneműt a mélyhűtőbe egy időre. Nem kell tovább, csak fél órára. Az kitart addig, hogy elaludj. Csak az ágyneműt kell betenni, a paplanokat nem. Be se férne…

kep 2023 07 05 160513812 Öt trükk, amitől tudsz majd aludni a kánikulában...

Hűtsd a pulzuspontokat jéggel

„Tégy jégkockát műanyag zacskóban a csuklódra és a nyakadra, és meg fogsz lepődni a hatékonyságán. Csak ne hagyd, hogy elolvadjanak az ágyadban.”

- Hirdetés -

Hűtsük le a lábunkat

Áztasd a lábad hideg vízbe, mielőtt elalszol. Ha éjszaka megébredsz, akkor is belemerítheted. Hamar vissza fogsz tudni aludni.

kanikula Öt trükk, amitől tudsz majd aludni a kánikulában...

Viselj pamut pizsamát

Vagy semmilyet se. Ha nem bírsz nélküle aludni, akkor pamut legyen, ugyanis az légáteresztő. Meztelenül aludni azért nem jó, mert az izzadtság egyenesen az ágyneműbe kerül.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!