Részegen tartott ügyeletet a szülésznő. Az alkoholszonda majd szétrobbant…

- Hirdetés -

A részeg szülésznő kilélegzett levegőjében több mint két ezrelék alkohol volt. Az esetet a létesítmény vezetősége megerősítette, és azonnal megtette a megfelelő intézkedéseket.

Részeg szülésznő 

Döbbenet. A szégyenletes eset augusztus 8-án, hétfőn este 8 óra után történt a lengyel kielcei Świętokrzyskie Anya- és Újszülött Központban. A rendőrségre egy beteg tett bejelentést, miszerint az intézet szülésznője valószínűlegittas állapotban látja el a feladatát.

kep 2022 08 13 102701145 Részegen tartott ügyeletet a szülésznő. Az alkoholszonda majd szétrobbant...

Pillanatokkal később már ott is voltak a rendőrök, és alkoholszondával megvizsgálták a 29 éves nőt. Sajnos az esetet feljelentő névtelen nő aggodalmai beigazolódtak. A gyanúsított szülésznő kilélegzett levegőjében 2 ezrelék feletti alkoholt mértek.

- Hirdetés -
kep 2022 08 13 102829929 Részegen tartott ügyeletet a szülésznő. Az alkoholszonda majd szétrobbant...

Az esetnek súlyos következményei lesznek

A Świętokrzyskie Anya- és Újszülött Központ igazgatója, Rafał Szpak elmondta, hogy a 29 éves szülésznő kedd óta már nem a kórház alkalmazottja. 

Az a hölgy, aki részegen jött dolgozni, már nem nálunk dolgozik. Felbontottuk vele a munkaszerződést. Ennek a kellemetlen helyzetnek az egyetlen pozitív eleme, hogy az éjszakai műszak elején történt. A nő nem érintkezett kórházunk betegeivel

A 29 éves nőnek súlyos következményekkel kell szembenéznie. Az, hogy kirúgták csak a kezdet. Bíróság előtt kell felelnie a magatartásáért. Pénzbüntetés és / vagy szabadságvesztés vár rá.

kep 2022 08 13 103447927 Részegen tartott ügyeletet a szülésznő. Az alkoholszonda majd szétrobbant...

Becslések szerint ahhoz, hogy egy 70 kg-os nő vérében 2 ezrelék alkohol legyen, 2,1 liter sört, 0,9 liter bort, vagy 0,3 liter töményet kellene meginnia. Természetesen minden szervezet más és más (sok függ életkortól, testzsírtól, egészségi állapottól stb.), ezért ezek csupán általánosított számítások.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!