Rettenetes dolgot találtak a fiatal nő gyomrában! Csak erős idegzetűeknek!

- Hirdetés -

Egy 22 éves nőt súlyos hasi fájdalommal és hányingerrel szállítottak a kórház sürgősségi osztályára. A férfi gyomrában egy bizarr és veszélyes „alkotást” találtak, amely az Alien filmekre emlékeztet.

Lenyűgöző és félelmetes orvosi esetet mutatott be a Telegramon a moszkvai régió egészségügyi minisztériuma. Mint egy március 9-én megjelent bejegyzésből megtudjuk, egy 22 éves orosz nő került a Moszkva külvárosában található ramenszkojei kórház sürgősségi osztályára.

gyomrában

A fiatal nő hosszú ideig erős hasi fájdalomra, hányingerre és hányásra panaszkodott. Emésztési zavarokban is szenvedett, és nemrégiben sokat fogyott. Az orvosok átfogó vizsgálatot végeztek.

A diagnózis még a tapasztalt orvosok számára is meglepőnek bizonyult. A tesztek kimutatták, hogy a páciens gyomrát egy hatalmas szőrcsomó „elzárta”.

kep 2023 03 12 090608724 Rettenetes dolgot találtak a fiatal nő gyomrában! Csak erős idegzetűeknek!

A vizsgálat során az orvosok hatalmas szőrcsomót észleltek a gyomrában – egy trichobezoárt. Kiderült, hogy a lánynak különös szokása volt… ette a saját haját!

A csomó egy kilogramm súlyú és 45 centiméter hosszú volt. Alakja pontosan a gyomor alakja volt, vagyis szinte teljesen kitöltötte a szervet.

- Hirdetés -
kep 2023 03 12 090632132 Rettenetes dolgot találtak a fiatal nő gyomrában! Csak erős idegzetűeknek!

A sebészek az elülső hasfalon keresztül mesterséges bejáratot hoztak létre a gyomor üregébe, és sikeresen eltávolították a trichobezoárt . Az orosz média szerint a nő jól érzi magát, és már ki is engedték a kórházból. Pszichoterápiát javasoltak neki, hogy a jövőben elkerülje a hasonló eseteket.

kep 2023 03 12 090703700 Rettenetes dolgot találtak a fiatal nő gyomrában! Csak erős idegzetűeknek!

A hajevés egy betegség, ami leggyakrabban érzelmi zavarokban, neurózisban vagy depresszióban szenvedőknél fordul elő.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

További hihetetlen történetekért kattints IDE.

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!