Sarkvidéki hideg köszönt ránk a napokban! Ugye a téligumit még nem cseréltétek le?!

- Hirdetés -

Vasárnap este erős hidegfront érkezik hozzánk, amely a sarkvidékről jön.

A hét elején erős, viharos szél is várható.. Kedden fagyhat éjszaka, úgyhogy a virágzó gyümölcsfák rügyeit védeni kell. Egyes területeken mínusz 5 Celsius-foknál is hidegebb lehet.

kep 2023 03 24 080055784 Sarkvidéki hideg köszönt ránk a napokban! Ugye a téligumit még nem cseréltétek le?!

Most 15-20 Celsius-fok közé melegedett a levegő, amely ma, pénteken éri el a csúcspontját. A kabátokat azért még ne tegyük el a szekrénybe.

- Hirdetés -

SARKVIDÉKI EREDETŰ LEVEGŐ ÁRASZTJA EL A KÁRPÁT-MEDENCÉT A JÖVŐ HÉT ELEJÉN, ÉS A HŐMÉRSÉKLET FAGYPONT ALÁ IS HŰLHET ÉJJEL. 

A meteorológusok szerint két hullámban érkezik a lehűlés, amely visszavetheti a vegetáció idő előtti fejlődését, és csapadék is érkezik.

kep 2023 03 24 080108695 Sarkvidéki hideg köszönt ránk a napokban! Ugye a téligumit még nem cseréltétek le?!

KEDDEN ÉS SZERDÁN PEDIG HAVAZÁS, HAVAS ESŐ VAGY ZÁPOR IS KIALAKULHAT.

A hét elején még napközben is 10 fok alatti hőmérsékletre kell számítani. Kedden, szerdán hajnalban pedig fagypont alá fog hűlni a levegő. Szerdán mínusz 5 Celsius-foknál is hidegebb várható.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!