Világunk.hu
2023 szeptember 23 szombat
Világunk.hu
KezdőlapCelebSzétműtette magát, hogy úgy nézzen ki, mint egy koreai. Belehalt a műtétekbe...

Szétműtette magát, hogy úgy nézzen ki, mint egy koreai. Belehalt a műtétekbe…

-

Tisztában volt vele, hogy egy újabb műtét súlyos következményekkel járhat!

Saint Von Colucci évekkel ezelőtt Kanadában élt, de álma egy dél-koreai karrier volt, a K-pop iparban. 2019-ben Colucci szerződést írt alá az egyik dél-koreai céggel. 6 éven keresztül biztosították számára a szállást, az étkezést, a jó fizetést és a világ másik végén éléssel kapcsolatos összes költség fedezetét. 

Jól hangzik, nem?!

kep 2023 04 26 075510697

Azonban – ahogy a média ma beszámol – Coluccinak problémái voltak a kinézetével. Úgy vélte, hogy „nyugati” megjelenése miatt diszkriminálták a szórakoztatóiparban.

kep 2023 04 26 075412809

Elkezdett kés alá feküdni. Úgy szeretett volna kinézni, mint az egyik K-pop sztár, Jimin. A fiú 12 plasztikai műtéten esett át, amelyekre több mint 200 ezer dollárt (70 millió forintot) vert el.

kep 2023 04 26 075442695

Colucci április 23-án, vasárnap halt meg egy dél-koreai kórházban , de erről csak most jelent meg információ a nyugati médiában. A Daily Mail értesülései szerint a 22 éves férfi egy közelmúltbeli plasztikai műtétet követő szövődmények következtében halt meg. Coluccinak néhány hónappal ezelőtt eltávolították az állkapocs-implantátumát, de hatalmas fertőzés támadt.

mutetek

Halálát menedzsere, Eric Blake erősítette meg. Az elmúlt hónapokban együtt dolgoztak. Colucci összesen 12 arcplasztikai műtéten esett át. Arcfelvarrás, orrkorrekció, szemhéjkorrekció, szemöldökkorrekció volt, ajkai megjelenése is megváltozott. A legutóbbi implantátum beültetési eljárás az állkapocsba nagy kockázatokkal járt, amiről a sztárnak tudnia kellett.

„Széles állkapcsa és nagy álla volt, ami nem tetszett neki, mert V-alakú arcot akart, mint sok ázsiai” – kommentálta a menedzsere.

Saint Von Colucci 22 éves volt

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via