Szétválasztották a sziámi ikreket. Így néznek ki 7 évvel később.

Megosztás

- Hirdetés -

11 órás műtét volt. Így néznek ki 7 évvel később.

2016-ban született Erin és Abby Delaney, akik a fejüknél voltak összenőve. Az orvosok nem sok esélyt láttak arra, hogy túléljék, de aztán valahogy, mégis sikerült. Erősen küzdöttek a gyereket.

A szülők nagyon boldogok voltak, amikor megtudták, hogy babát várnak. A szerelmespár már gyermekkoruk óta együtt voltak és mindig is közös családról álmodoztak.

- Hirdetés -

Heather megtudta, hogy ikreket vár, és bíztak benne, hogy minden simán megy.

A vizsgálatok kimutatták, hogy a lányok sziámi ikrek lesznek.

„Meg voltunk döbbenve! Szörnyű volt. De már akkor tudtuk, hogy mindenáron ki fogjuk hordani a terhességet. Egyszerűen úgy gondoltam, hogy nem az én dolgom eldönteni, hogy meg kell-e halniuk”.

- Hirdetés -

A sziámi ikrek valójában nem is olyan ritkák, mint gondolnánk. Mondhatni naponta születik egy a világban. Az igazi ritkaság a halálozási arányban rejlik. A sziámi ikrek 18%-a éri meg a születés. A legtöbb ilyen terhesség vetéléssel végződik.

Erin és Abby 2016. július 24-én császármetszéssel születtek.

Az ő esetükben a szétválasztás rendkívül bonyolult volt, ugyanis a fejüknél nőttek össze. 2017 júniusában feküdtek kés alá és 11 órát feküdtek a műtőasztalon. 30 egészségügyi szakember vett részt a műtétben.

- Hirdetés -

A műtét nagyjából jól ment, de Abbynek hiányzik egy rész az orrmelléküregéből. A lányok egyébként kiválóan felépültek a szétválasztás után.

Másfél évvel a műtét után már normális életet éltek a lányok, és a szülők nagyon büszkék!

Két évvel ezelőtt a lányok újabb nagyszabású műtéten estek át, hogy helyrehozzák a koponyájukat.

Sajnos idő közben kiderült, hogy mindkét lány autista, és ez a tény hatalmas csapás volt a család számára.

A lányok idén lesznek 6 évesek. Különlegesek, gyönyörűek és ami a legfontosabb, boldogok!

Helyesek ugye?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!