Szigorítják a B-s jogsi megszerzésének a feltételeit!

- Hirdetés -

Szigorítják a B kategóriás jogosítvány megszerzésének a feltételeit!

A Belügyminisztérium és az Építési és Közlekedési Minisztérium megkezdte a KRESZ felülvizsgálatát.

jogositvany b Szigorítják a B-s jogsi megszerzésének a feltételeit!

Szigorítják a B-s jogsi megszerzésének feltételeit. A hazai közlekedési balesetek 30 százalékáért a sebességtúllépés a felelős. Az esetek többsége a járművezetők rossz döntésének következménye.

„Sem a gépjárműállomány nem olyan, mint Ausztriában, de a vezetői képességeink se olyanok.”

- Hirdetés -

A jogosítványhoz kötött elméleti, gyakorlati tudás, valamint pszichológia alkalmasság is felülvizsgálatot érdemel. Nemcsak jobb jogszabályokra van szükség, hanem jobban is kellene vezetni

kep 2023 07 12 191411598 Szigorítják a B-s jogsi megszerzésének a feltételeit!

„A közlekedési jogszabályok módosítására azért van szükség, mert egyszerűen nem adnak választ az elmúlt húsz évben megváltozott közlekedési rendre. Külön kiemelte a budapesti közlekedési helyzetet. A fővárosi utcák használóinak száma radikálisan megnőtt, és ennek kezelése elsődlegesen a fővárosi önkormányzat feladata.”

kep 2023 07 12 191422092 Szigorítják a B-s jogsi megszerzésének a feltételeit!

De ezen felül az is igaz, hogy a KRESZ jelen állapotában nem alkalmas arra, hogy mindenkinek helyet csináljon az utcán, már pedig ezt a szempontot érvényesíteni kell a szabályozásban

- Hirdetés -
kep 2023 07 12 191142393 Szigorítják a B-s jogsi megszerzésének a feltételeit!

– fogalmazta meg Lázár János és aláhúzta: „a KRESZ nem követte le a változásokat. Modern, innovatív KRESZ-re van szükség, nem pedig olyan megközelítésre, hogy a közlekedés melyik szereplőjét támogatjuk és melyiket nem.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!