Tragédia Ferihegyen. Esélye sem volt a 11 éves kislánynak

- Hirdetés -

Küzdöttek az életéért, mindhiába.

Már a születésekor is beteg és mozgásképtelen volt egy 11 éves grúz kislány, aki a Turkis Airlines vasárnapi járatán lett rosszul. Kényszerleszállást kellett végrehajtani a gépnek és a budapesti repülőtéren küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni.

ferihegy Tragédia Ferihegyen. Esélye sem volt a 11 éves kislánynak

Az Isztambulból New Yorkba tartó járatnak budapesten kellett kényszerleszállást végrehajtani ugyanis egy 11 éves kislány rosszul lett és eszméletét vesztette a gépen.

- Hirdetés -

Először a stewardessek próbálták kezelni a helyzetet. Megpróbálták kideríteni, hogy van-e orvos a fedélzeten. A gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtani.

kep 2023 06 13 143112028 Tragédia Ferihegyen. Esélye sem volt a 11 éves kislánynak

A gyerek a szüleivel utazott New Yorkba a családjukhoz.

A kislány a felszállást követően rosszul lett és oxigénhiánnyal küzdött.

A fedélzeten volt egy orvos, aki már megkezdte az újraélesztést. A földet érés után a Szent Márton rohamkocsi személyzete folytatta, sikertelenül.

- Hirdetés -
kep 2023 06 13 143125879 Tragédia Ferihegyen. Esélye sem volt a 11 éves kislánynak

A Turkis Airlines járata egy óra múlva szállt fel újra, és folytatta útját New Yorkba.

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!