ÚJABB LELEPLEZÉS! Azzal dicsekedett a vezérigazgató, ami végül az OCEANGATE tragédiához vezetett!

Megosztás

- Hirdetés -

Újabb, terhelő dolog látott napvilágot a katasztrófával kapcsolatban.

Az OceanGate tengeralattjáró katasztrofálisan felrobbant a múlt héten a Titanic roncsához vezető úton. Mind az öt utas életét vesztette.

kep 2023 06 29 120601091 ÚJABB LELEPLEZÉS! Azzal dicsekedett a vezérigazgató, ami végül az OCEANGATE tragédiához vezetett!

Kiderült, hogy a tengeralattjáró alkalmatlan volt az utazásra!

- Hirdetés -

Az OceanGate vezérigazgatója, Stocton Rush meglepő kijelentést tett. Állítása szerint a tengeralattjáró építéséhez használt szénszálakat kedvezményes áron vette a Boeingtől, ugyanis lejárt már a felhasználhatósági ideje.

kep 2023 06 29 120619367 ÚJABB LELEPLEZÉS! Azzal dicsekedett a vezérigazgató, ami végül az OCEANGATE tragédiához vezetett!

Szóval Rush tudott arról, hogy olyan alkatrészeket vásárolt, amelyek potenciálisan olyan hibái lehetnek a mélytengeri hajónak, amelyek a tragédiájához vezettek.

Maga Rush is a fedélzeten volt a katasztrófa idején.

kep 2023 06 29 120638508 ÚJABB LELEPLEZÉS! Azzal dicsekedett a vezérigazgató, ami végül az OCEANGATE tragédiához vezetett!

Nem meglepő módon a Boeing elhatárolódott a tragédiától, mondván, hogy „nem volt partnere a cégnek a Titán építésekor vagy tervezésekor.” Érdekes módon a vállalat nem talált semmilyen adatot arról, hogy kompozit anyagokat értékesítettek volna az OceanGate-nek vagy annak vezérigazgatójának.

kep 2023 06 29 120654541 ÚJABB LELEPLEZÉS! Azzal dicsekedett a vezérigazgató, ami végül az OCEANGATE tragédiához vezetett!

Az egyetlen dolog, ami enyhítheti a tragédiát, hogy az öt utas nem szenvedett egy pillanatig sem. Egy szemvillanás alatt haltak meg. A másodperc töredéke alatt végzett velük a hatalmas mélytengeri nyomás.

- Hirdetés -

„Meghaltak még azelőtt, hogy észrevették volna…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!