Végre megszólalt Gálvölgyi! Ezt üzente a rajongóinak:

- Hirdetés -

Dorka, a színész lánya tolmácsolta édesapja szavait!

kep 2023 05 24 135110132 Végre megszólalt Gálvölgyi! Ezt üzente a rajongóinak:

„annyian írtok és hívtok, ami elképesztően jól esik, de végre nem nekünk kell írni és beszélni, hanem apu írta le, amit alább olvashattok”.

kep 2023 05 24 135434354 Végre megszólalt Gálvölgyi! Ezt üzente a rajongóinak:

Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk! Gálvölgyi János

- Hirdetés -

Farkasházy Tivadar pár napja erősítette meg, hogy a színész jobban van!

kep 2023 05 24 135309363 Végre megszólalt Gálvölgyi! Ezt üzente a rajongóinak:

„Annyit tudok, hogy jól van, és halad a gyógyulásban. A családja folyamatosan mellette van, ami rengeteg erőt ad neki. Telefonon még nem tudtam beszélni Jánossal, de a feleségével és a lányokkal az interneten folyamatosan tartom a kapcsolatot, szerencsére eddig jó hírekkel szolgáltak”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!