VIDEÓ! Így lopott százezreket egy TESCO pénztáros.

- Hirdetés -

A Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség három nővel szemben emelt vádat, akik megkárosították az áruházat úgy, hogy csak részben fizették ki az onnan elhozott termékeket.

kep 2023 01 12 144237325 VIDEÓ! Így lopott százezreket egy TESCO pénztáros.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt nyilatkozta, hogy az ügyészség felfüggesztettet kér a pénztárosra, míg a másik két elkövetőre pénzbírságot inditványozott.

kep 2023 01 12 144250721 VIDEÓ! Így lopott százezreket egy TESCO pénztáros.

A pénztáros beismerte a bűnösségét, de a másik két elkövető -anya és lánya- tagadta a vádakat.

- Hirdetés -

Két elkövető anya-lánya viszonyban van, a harmadik nő pedig a szomszédjuk. Utóbbi részmunkaidős pénztárosként dolgozott egy Dunaharaszti Tesco-ban. 2020 áprilisában többször is előfordult, hogy az anya-lánya páros a szomszédjuknál fizetett.

kep 2023 01 12 144303041 VIDEÓ! Így lopott százezreket egy TESCO pénztáros.

Nyolc esetben a pénztárban ülő nő az áruk töredékét „csippantotta” le. A másik két nőnek így csak minimális összeget kellett fizetniük. Volt olyan eset, amikor huszonhétezer forintnyi termékkel jöttek ki az áruházból és mindössze háromezer forintot fizettek.

A nyomozás során kiderült, hogy az anya-lánya páros több mint félmillió forintnyi terméket hozott ki fizetés nélkül. A pénztáros egyébként nem csak nekik, hanem még további vásárlóknak is spórolt. Összesen hétszázezer forintnyi árucikk ellopásában vettek részt.

- Hirdetés -

Az ügyészség üzletszerűen elkövetett lopás miatt állítja őket bíróság elé.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!