4 csillagjegy, aki képtelen spórolni

- Hirdetés -

Egyes csillagjegyekre jellemző, hogy nemcsak addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér, hanem sokkal tovább is. Nem mindenki tud spórolni, hanem van, akinek kifolyik a kezéből a pénz. Nézzük meg, melyek azok a jegyek, akiknek kicsit össze kéne szedniük magukat és kitalálni, hogy miként tudnának kevésbé felelőtlenül költekezni.

kep 2022 04 20 121425971 4 csillagjegy, aki képtelen spórolni

KOS

A kos nagyon impulzív jellem. A költekezésben is. Ha kell neki valami, akkor kell és megszerzi. Nem gondolják át alaposan, mire és mennyit költenek. Ha sokáig agonizál egy vásárláson, akkor úgyis elveszti a vonzerejét a hőn áhított tárgy. Ha megtetszik neki valami, akkor azt megveszi magának, még ha ez súlyos sebet ejt a büdzsében.

kep 2022 04 20 121446193 4 csillagjegy, aki képtelen spórolni

OROSZLÁN

Szeretik a csillogást, a fényűző életet és a nagyvonalúságot. Szerintük a pénz nem arra való, hogy gyűjtögessük. Azt költeni kell. Szeretnek vásárolni. Nagyon szeretnek ajándékozni is. Nem tagadják meg maguktól a drága és szép cuccokat. Nem az a csillagjegy, aki agonizál egy extra masszázson, ha nyaralásról van szó…

kep 2022 04 20 121502712 4 csillagjegy, aki képtelen spórolni

IKREK

Az ikrek egy könnyed jellem. A pénz szinte kifolyik a kezeik közül. Gyakran rájuk tör a vásárlásmánia. Ez néha azzal van összefüggésben, hogy lelkileg nincs minden rendjén. Az a fajta, aki a pénztárnál jön rá, hogy nincs is nála ennyi pénz, amennyi ahhoz kellene, hogy a kosár tartalmát kifizesse.

- Hirdetés -
sporol 4 csillagjegy, aki képtelen spórolni

VÍZÖNTŐ

Ők gyakran fektetik a pénzüket bizonytalan kimenetelű dolgokba. Őket könnyű rábeszélnie a „beszervezős” embereknek is. Induló vállalkozásokba fektetnek, amelyek olykor megtérülnek, de sok veszteség is éri őket. Túl merészek. Szeretnek adományozni, ajándékozni. Nem érdekli őket a pénz. Kivéve, ha nincs egy vasuk sem…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!