5 hihetetlen tény Adam Sandler színészről, amit még nem hallottál

- Hirdetés -

Ha kimondjuk azt a nevet, hogy Adam Sandler, valószínűleg a többségnek ismerősen fog csengeni. Egy nagyon híres amerikai színész és humorista, óriási sikereket ért el a filmes iparban. Rengeteg főszerepet kapott, biztosan láttál tőle te is egy-egy vígjátékot. Még a zenei életben is otthon van, több próbálkozása is volt ilyen téren. Nem szabad kihagyni, hogy forgatókönyvíróként és filmproducerként is tevékenykedik.

1631132837 adam sandler felesege 1180 550 8 5 hihetetlen tény Adam Sandler színészről, amit még nem hallottál

Már a 90-es évek óta kemény dolgozik azon, hogy a neve és a filmjei fennmaradjanak. Egészen fiatal, kb. 17 éves kora óta tudja, hogy meg szeretné nevettetni az embereket. Ekkor már fellépett különböző bárokban stand-up komikusként. Amikor beindult számára a filmes világ, akkor a szórakoztatás ezen oldalát felfüggesztette egy időre. 1998-ban volt első nagy sikere, amikor leforgatták a Nászok ásza című romantikus vígjátékot.

De mint minden más hírességnek, Adam Sandlernek is megvannak a maga titkai. Összegyűjtöttünk róla pár érdekességet, amiket biztosan nem hallottál még.

gettyimages 517200172 5 hihetetlen tény Adam Sandler színészről, amit még nem hallottál
 • 1. A késői kezdet:
  Valószínűleg, ha Adam testvére nem bíztatja, hogy kezdje el a stand-up comedyt, nem vág bele. Korábban elmesélte, hogy nem gondolta, hogy ez tetszene az embereknek.
 • 2. Lámpaláz:
  Elmesélte, hogy régebben borzasztó lámpalázas volt, rettegett kilépni a színpadra. A stand-up közben gyakran használt gitárt, vagy valami zenei utalást, ez nagyon sokat segített a stressz leküzdésében.
adam4 5 hihetetlen tény Adam Sandler színészről, amit még nem hallottál
 • 3. Igaz szerelem:
  A feleségét Jackie Titone-nak hívják, már lassan 20 éve stabil házasságban élnek. Magánéletéről csak keveset tudni, mivel nem szívesen teszi ki a családját a médiának. Jackievel a Big Daddy című film forgatása alatt ismerkedtek össze, ugyanis az akkor még nagyon fiatal lány színésznő szeretett volna lenni és kapott egy pincérnői szerepet az egyik jelenetben. Amikor a film megjelent, már nyilvánosan randevúztak. Miután kimondták, hogy egy párt alkotnak, a lány is rövidesen áttért a zsidó vallásra.
 • 4. Hétköznapi élet:
  Van két gyönyörű gyermekük a feleségével és boldog családként élnek. Ritkán fordul elő, hogy éjszakánként kimarad, ugyanis úgy érzi, akkor másnap nem tud megfelelően teljesíteni. A gyerekeknek is szoros napirendje van, próbál igazán jó családapa és férj lenni.
 • 5. Zenei karrier:
  Összesen öt albumot adott ki eddig élete során, amiken vígjátékok vannak. Ezek közül több is platina vagy dupla platina lemez lett. Némelyiket még Grammy-díjra is jelölték. Az óriási mennyiségű eladások ellenére is, sokan nem is tudják hogy zenét vagy albumokat adott ki.
gettyimages 1074812796 5 hihetetlen tény Adam Sandler színészről, amit még nem hallottál

Nagyon jó érzés egy kicsit megismerni azokat a színészeket vagy előadókat, akiket nap mint nap láthatunk a képernyőn. Úgy érezzük, egy kicsit „közelebbi” kapcsolatba kerülhetünk velük ezáltal. Reméljük, te is megtudtál a sikeres színészről pár új információt és érdekesnek találtad!

251574 jennifer aniston adam sandler.1200x630 5 hihetetlen tény Adam Sandler színészről, amit még nem hallottál
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!