A rendőrök szörnyű fotókat mutattak! Ezt senki ne csinálja….

Megosztás

- Hirdetés -

Még a hideg is kiráz minket!

Autós utazás közben az első ülésen ülve sokszor olyan gondtalanul és kényelmesen érezzük magunkat, hogy megfeledkezünk az alapvető biztonsági szabályokról. Hogy jól érezzük magunkat, néha lábunkat a műszerfalra helyezzük.

Ez a fajta lazulás veszélyesebb mint gondolnánk. És bár az orvosok rendszeresen felvetik ezt a témát a médiában, kiderül, hogy még mindig nagyon sokan, különösen a fiatalok nem foglalkoznak vele.

- Hirdetés -
lab muszerfal A rendőrök szörnyű fotókat mutattak! Ezt senki ne csinálja....

Egy rendőrnő egy röntgen felvételt mutatott, ami megmutatja, hogyan érhet véget egy ilyen utazás…

Alul egy röntgenfelvétel egy gyerekről, aki a balesetet szenvedett autó utasa volt. A gyerek az utasülésen ült. Biztonsági övek voltak rajta. Lábait pontosan ugyanúgy feltette a műszerfalra, mint a felső fotón. Baleset történt. A légzsákok felrobbantak. A végeredmény a röntgenfotón látható…

Jól látható, hogy a combcsont elcsúszott…

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!