Aprópénzben fizetett a főnök. Keményen megbüntették érte…

- Hirdetés -

Nem gondoltuk volna, hogy ez lesz a vége.

Egy autóműhely főnöke úgy döntött, hogy az alkalmazott utolsó fizetését, ami 915 dollár volt (312 ezer forint) olajban ázó aprópénzben adja oda. Az AOK Walker Luxury Autoworks és tulajdonosa, Miles Walker ellen indított perben az Egyesült Államok Munkaügyi Minisztériuma komoly kártérítést ítélt meg az elbocsájtott dolgozó javára

apropenz Aprópénzben fizetett a főnök. Keményen megbüntették érte...

A dolgozó eleve egy munkamegállapodás körül kialakult vitás helyzet miatt mondott fel. Állítólag már a belépésekor leszögezte, hogy a gyermekei ellátása miatt milyen feltételekkel tudja elvállalni a munkát, de a munkaadója ezt nem vette figyelembe.

- Hirdetés -

Az utolsó fizetését a garázs elé öntötték ki. 91.500 darab penny formájában. Illetve egy nem túl hízelgő búcsúlevél kíséretében. Ráadásul a cég honlapján is írt a főnök egy negatív hangvételű bejegyzést az ex-munkatársról, ami már kiverte a biztosítékot.

A per alapja egyébként az volt, hogy nem kapta meg a munkakörnek megfelelő órabért, valamint a túlórákat sem számolta el. Összesen 13,6 millió forintnyi kártérítést ítélt meg a bíróság az elbocsátott alkalmazott és a többi kilenc dolgozó javára.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!