2022 december 8 csütörtök
KezdőlapCelebAz orvosok hibáztak...Elvesztette gyermekét az ismert magyar műsorvezető.

Az orvosok hibáztak…Elvesztette gyermekét az ismert magyar műsorvezető.

-

Mindenki ismeri őt. Ilyen traumát senkinek sem kívánnánk…

Jaksity Kata sokat jótékonykodik, főleg gyerekeken segít. Ő maga is háromgyermekes anyuka. Ez biztos boldogsággal tölti el, azonban életében egy hatalmas tragédia ütött szeget.

Kata első szülött kislányát, Vikit egy orvosi műhiba miatt veszítette el. Terhessége 6. hónapjában vizesedni kezdett. Ennek oka egy úgynevezett terhességi toxémia. Az orvosok nem vették időben észre a tüneteket. Ha egy picit jobban odafigyelnek, a tragédia könnyen elkerülhető lett volna.

Kata alig várta, hogy élete legnagyobb csodáját élhesse át, amikor végre kezébe foghatja a gyermekét, ehelyett azonban élete egyik legnagyobb tragédiájával kellett szembesülnie.

Csupán egy pillanatra láthatta a kislányát. A kórház még oda sem adta neki a kislánya testét, így elbúcsúzni sem tudott.

Az élet persze rendkívül csavaros és kiszámíthatatlan. Első gyermeke elvesztése évfordulóján lesz a nagyobbik fia diplomaosztója.

Egyszer csak belém hasított a felismerés, hogy életem legszomorúbb napjának az évfordulóján lesz a nagy fiam diplomaosztója, ami egy szülő életében az egyik legbüszkébb, legboldogabb pillanat a sok közül, amit a gyerekei révén megélhet.

Szíve egyik fele sírt, a másik pedig büszke volt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Forrás: blikk

Ezek is érdekelhetnek