Az orvosok hibáztak…Elvesztette gyermekét az ismert magyar műsorvezető.

- Hirdetés -

Mindenki ismeri őt. Ilyen traumát senkinek sem kívánnánk…

Jaksity Kata sokat jótékonykodik, főleg gyerekeken segít. Ő maga is háromgyermekes anyuka. Ez biztos boldogsággal tölti el, azonban életében egy hatalmas tragédia ütött szeget.

kep 2022 06 13 103859408 Az orvosok hibáztak...Elvesztette gyermekét az ismert magyar műsorvezető.

Kata első szülött kislányát, Vikit egy orvosi műhiba miatt veszítette el. Terhessége 6. hónapjában vizesedni kezdett. Ennek oka egy úgynevezett terhességi toxémia. Az orvosok nem vették időben észre a tüneteket. Ha egy picit jobban odafigyelnek, a tragédia könnyen elkerülhető lett volna.

- Hirdetés -
kep 2022 06 13 103909742 Az orvosok hibáztak...Elvesztette gyermekét az ismert magyar műsorvezető.

Kata alig várta, hogy élete legnagyobb csodáját élhesse át, amikor végre kezébe foghatja a gyermekét, ehelyett azonban élete egyik legnagyobb tragédiájával kellett szembesülnie.

Csupán egy pillanatra láthatta a kislányát. A kórház még oda sem adta neki a kislánya testét, így elbúcsúzni sem tudott.

kep 2022 06 13 103927103 Az orvosok hibáztak...Elvesztette gyermekét az ismert magyar műsorvezető.

Az élet persze rendkívül csavaros és kiszámíthatatlan. Első gyermeke elvesztése évfordulóján lesz a nagyobbik fia diplomaosztója.

Egyszer csak belém hasított a felismerés, hogy életem legszomorúbb napjának az évfordulóján lesz a nagy fiam diplomaosztója, ami egy szülő életében az egyik legbüszkébb, legboldogabb pillanat a sok közül, amit a gyerekei révén megélhet.

- Hirdetés -
kep 2022 06 13 103953527 Az orvosok hibáztak...Elvesztette gyermekét az ismert magyar műsorvezető.

Szíve egyik fele sírt, a másik pedig büszke volt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Forrás: blikk

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!