Beismerték a tettüket a Berki-ügy gyanúsítottjai, de az eljárást felfüggesztették…

- Hirdetés -

Felfüggesztették az eljárást!

A Budapesti IX. Kerületi Ügyészség felfüggesztette az eljárást azzal a két férfival szemben, akik ellen büntetőeljárás indult Berki halála után. Ahogy mi is megírtuk, az ex Fradi-vezért egy évvel ezelőtt találták holtan otthonában.

berki krisztian eljaras Beismerték a tettüket a Berki-ügy gyanúsítottjai, de az eljárást felfüggesztették...

Bagoly Bettina a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a gyanúsítottak beismerték a tudatmódosító-birtoklás vétségét és vállalták az elterelésen” való részvételt, vagyis úgy nyilatkoztak, hogy részt kívánnak venni illegális szerhasználatot kezelő ellátáson, vagy megelőző-felvilágosító szolgálatatáson.

- Hirdetés -
kep 2023 06 02 124152496 Beismerték a tettüket a Berki-ügy gyanúsítottjai, de az eljárást felfüggesztették...

Erre tekintettel az ügyészség mindkét gyanúsított vonatkozásában egy évre feltételesen felfüggesztette az eljárást, egyúttal elrendelte a pártfogó felügyeletüket. Ezen időtartam alatt a gyanúsítottaknak legalább fél éven át tartó folyamatos, kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt venniük, amely feltétel teljesítése mindkettőjük esetében a büntethetőség megszűnését eredményezi.

kep 2023 06 02 124201579 Beismerték a tettüket a Berki-ügy gyanúsítottjai, de az eljárást felfüggesztették...

A BRFK nyomozói tavaly, május 10-én fogtak el egy vecsési férfit, akiről azt feltételezték, hogy tőle vette Berki az anyagot. K. István, 42 éves férfi lakásán rengeteg szert, eszközöket, digitális adathordozókat találtak és két drága autót is lefoglaltak a rendőrök.

kep 2023 06 02 124212480 Beismerték a tettüket a Berki-ügy gyanúsítottjai, de az eljárást felfüggesztették...

Az ügynek van egy 48 éves budapesti gyanúsítottja is. Nála is hasonló dolgokat találtak a rendőrök. A két terhelt beismerte a bűnösségét, és mivel vállalták az elterelést, ezért az ügyészség nem emelt vádat, hanem feltételesen felfüggesztette az eljárást velük szemben.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!