Világunk.hu
2023 szeptember 23 szombat
Világunk.hu
KezdőlapCelebMost már a brit Glamour címlapján is "TERHES FÉRFI" szerepel...

Most már a brit Glamour címlapján is „TERHES FÉRFI” szerepel…

-

A Pride-hónap miatt…

A brit Glamour magazin ehavi számának Logan Brown van a címlapján. Ő egy transznemű férfi, aki a nembináris partnerétől esett teherbe.

kep 2023 06 02 124706313

Elvégeztem egy terhességi tesztet, és pozitív lett. Egy ideig nem kaptam tesztoszteront néhány egészségügyi probléma miatt. Olyan volt, mintha az egész világom megállt volna. Hogy minden, az egész férfiasságom, amiért olyan sokáig és olyan keményen dolgoztam, mintha teljesen eltűnt volna – mondta a „férfi”, aki hosszas vívódás után úgy döntött, hogy megtartja a babát.

kep 2023 06 02 124729949

Brown nem akarta elvetetni, mert tudta, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom az életében. A terhessége miatt nem tekint nőként magára. Továbbra is férfinak vallja magát, aki biológiailag képes arra, hogy szüljön.

Egy nagyon összetartó családban nevelkedtem, ezért egy queer kapcsolatban világra hozni egy gyermeket a lehető legjobb érzés. Úgy érzem, hogy képesek leszünk szeretni és értékelni egymást, így a lányom abban a tudatban nőhet fel, hogy mindig szeretik és elfogadják őt, bármilyen is legyen ő. Azt hiszem, hogy ez nagyon fontos dolog

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via