Csalás az IKEA-ban: Így akart egy vásárló filléreket fizetni egy matracért

- Hirdetés -

A koronavírus járvány miatt rengetegen lettek munkanélküliek. A vendéglátás, a turizmus, az előadóművészet…stb. mind-mind hanyatlik a vírus miatt. Ennek következtében az emberek nem kerestek pénzt, és így nem volt miből fizetniük az albérletüket és nem volt miből vásárolniuk. Sokaknak költöznie kellett, illetve másik munka után nézni, hogy valamennyi pénz álljon a házhoz.

3 Csalás az IKEA-ban: Így akart egy vásárló filléreket fizetni egy matracért
A kép csak illusztráció

Egyes országokban olyan szigorú szabályokat vezettek be, miszerint semmi más nem lehet nyitva, csak az élelmiszerboltok és a gyógyszertárak. A legszomorúbb az egészben, hogy míg a társadalom tagjai egyre kevesebb pénzhez jutottak, addig a termékek árai emelkedtek. Ez pedig olyan szinten kétségbe ejtette az embereket, hogy egyesek elkezdtek csalni.

2 4 Csalás az IKEA-ban: Így akart egy vásárló filléreket fizetni egy matracért
A kép csak illusztráció

Egy 44 éves férfi naivan azt gondolta, hogy képes lesz átverni az IKEA dolgozóit. Zseniálisnak nem nevezhető terve az volt, hogy a kiszemelt ágymatrac vonalkódját egy olcsóbb termék kódjára cseréli le. Terve azonban meghiúsult, mikor egy szemfüles biztonságiőr útját állta.

- Hirdetés -
1 3 Csalás az IKEA-ban: Így akart egy vásárló filléreket fizetni egy matracért
A kép csak illusztráció

A Świdnica-i lakos egyedi kedvezményt akart magának adni, mikor meglátta, hogy a választott matrac nagyon sokba kerül. A férfi odament az önkiszolgáló pénztárhoz és a 120 ezret érő matrac vonalkódja helyett egy 800 forint értékű székláb kódját olvasta le.

4 3 Csalás az IKEA-ban: Így akart egy vásárló filléreket fizetni egy matracért
A kép csak illusztráció

Terve meghiúsult, mert a biztonsági őr észrevette, hogy a hatalmas matraccal távozó férfinak kis összegű nyugta van a kezében. A férfi azonnal riasztotta a wrocławi rendőröket, akik néhány perccel később meg is érkeztek. A rendőrség szóvivője elárulta, hogy megérkezésük után a csaló rosszullétre panaszkodott.

5 Csalás az IKEA-ban: Így akart egy vásárló filléreket fizetni egy matracért
A kép csak illusztráció

Miután kiderült a teljes igazság az üggyel kapcsolatban a zavarban lévő csaló férfi még rosszabbul lett. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, de szerencsére ez csak ideiglenes kényszerhelyzet volt.

- Hirdetés -
antalya turkey january turkish ambulans ambulance car stands near airport 171246654 1 Csalás az IKEA-ban: Így akart egy vásárló filléreket fizetni egy matracért
A kép csak illusztráció

Minden jel arra mutatott, hogy a férfi egyszerűen csak szimulál, mivel a mentősök semmilyen rendellenességet nem találtak nála. A gyanúsítottat ezek után átadták a rendőrségnek, akire 6 hónaptól 8 évig terjedő szabadságvesztés is várhat.

handcuff Csalás az IKEA-ban: Így akart egy vásárló filléreket fizetni egy matracért
A kép csak illusztráció

A szóvivő szerint a csaló büntetőjogi felelősséggel tartozik a bűncselekményért, amiért 6 hónaptól 8 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

Egyre több áruházban, élelmiszerüzletben alakítanak ki önkiszolgáló kasszákat, hogy ezzel is felgyorsítsák a vásárlás ütemét. Sajnos viszont egyesek visszaélnek ezzel a helyzettel.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!