Világunk.hu
2023 szeptember 23 szombat
Világunk.hu
KezdőlapEmberekCsillagjegyek, akik jobban érzik magukat egyedül, mint párkapcsolatban! Te is köztük vagy?

Csillagjegyek, akik jobban érzik magukat egyedül, mint párkapcsolatban! Te is köztük vagy?

-

Egyes csillagjegyek jobban boldogulnak egyedül, mint mások.

Megvan az előnye annak, ha valaki szingli. Van időd önmagadra, és arra, hogy a saját céljaid elérésére koncentrálj. Nem kell figyelembe venned egy másik ember igényeit. Nem kell alkalmazkodnod senkihez. Élvezheted a szabadságot.

szingliseg

Egy kapcsolat felelősséggel jár, és további kihívásokat hozhat az életedbe, amikre nem biztos, hogy szükséged van.

Persze ez részben csak rajtad múlik. A lényeg, hogy bármelyik utat is választod, győződj meg arról, hogy az a sajátod.

Melyek azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb valószínűséggel szinglik?

kep 2023 06 25 133311361

BAK

Szorgalmas és ambiciózus. Neki a karrier fontosabb, mint a kapcsolatok. Komolyan veszi az életét és a karriercéljai vezérlik. Nem várhatod tőle, hogy azonnal beleugorjon egy kapcsolatba. Biztonságban kell éreznie magát és fontos számára a kontroll.

Sok idő kell neki, hogy megismerjen valaki. Csak akkor hajlandó elköteleződni, ha biztos benne, hogy a párkapcsolat egy jó döntés az illetővel. Ha belevág, akkor elhivatott és hűséges partnerré válik. Ha valakinek sikerül túljutnia a kezdeti kihíváson, hogy rávegyen egy Bakot, hogy megnyíljon neki, akkor egy megbízható, támogató partnerre lel.

kep 2023 06 25 133323307

VÍZÖNTŐ

Nagyon nehezen alakít ki mély kapcsolatot. Nem hisz a játékokban, ezért őszintének és nyitottnak kell lenni vele. Független jegy, és cseppet sem zavarja, hogy egyedülálló.

Néha zárkózottnak tűnhet, de mélységesen hűséges, ha valaki olyat talál, aki megfelel neki. Csak ez rettentő sok idő. Jó tanács egy vízöntőhöz, hogy fogadjuk el olyannak, amilyen. Esélytelen őt megváltoztatni.

kep 2023 06 25 133331789

NYILAS

Szabadlelkű és kalandvágyó. Szereti az új dolgokat, az izgalmat. Nem is fog egyhamar lenyugodni. Minden érdekli ami új és izgalmas.

Szereti a kockázatokat. Nem rohan, időt szán arra, hogy felfedezze és megismerje önmagát. Nehéz vele lépést tartani. Aki megnyeri a szívét, az nem csak egy társat, hanem egy életre szóló barátot is nyer.

kep 2023 06 25 133403324

IKREK

Egy vad gyerek. Szereti a szabadságát, és esze ágában sincs elköteleződni. Nem jelenti azt, hogy rossz partner, csak ki kell várni az időt. Nem szeret unatkozni. Szórakoztató egyéniség.

Fóbiája az elköteleződés, így nem is akar semmit elsietni. Ha azonban úgy dönt, hogy belevág, akkor szívét-lelkét beleadja. Egy ikrekkel csupa kaland az élet.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via