Egy kutyus bújt a birkacsorda közé. Te megtalálod?

- Hirdetés -

Hol bujkál a csordát vezető kutya. Te megtalálod?

Nem hiába mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja. A négylábú kutyák könnyen ráéreznek gazdájuk hangulatára, és néhány másodperc alatt javíthatnak rajta. Ezenkívül az élet számos területén segítik a munkát. Mentőként vagy nyomkövetőként szolgálnak az eltűnt személyekhez, de irányítják a birkacsordákat is. Néha a szőrük olyan közel áll a juhgyapjú színéhez, hogy nem könnyű észrevenni őket az állatok tömegében.

kep 2022 09 26 133259006 Egy kutyus bújt a birkacsorda közé. Te megtalálod?

Felkerült a netre egy fotó egy kutya által vezetett juhcsordáról. A fotó szerzője, Jennifer Huttinga Facebook-profiljára tette közzé. Mint arról beszámolt, a fotó az Egyesült Államokban, Wyomingban készült. A képen birkák tömegei láthatók, amelyeket nagy valószínűséggel a karám felé terelnek. Az egy négyzetméterre jutó állatok sűrűsége olyan nagy, hogy nem könnyű észrevenni, hol rejtőzik közöttük a kutya.

- Hirdetés -
kep 2022 09 26 133227648 Egy kutyus bújt a birkacsorda közé. Te megtalálod?

A fotó gondos és alapos elemzése után látható, hogy a kutya feje alulról a második sor közelében kiemelkedik a birkák tömegéből . A feje az egyikhez nyomódik. Tekintettel arra, hogy a kutya szőrzete szinte megegyezik a báránygyapjú színével, nem könnyű észrevenni.

kep 2022 09 26 133400093 Egy kutyus bújt a birkacsorda közé. Te megtalálod?

Mennyi idő alatt sikerült megtalálni? Írjátok meg kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!