Hozzáment egy arab herceghez. Elmondta, hogy bánik vele…

- Hirdetés -

Az arab milliomosok feleségeinek számos korlátozással kell szembenézniük.

Soudi Al Nadak, Nagy-Britanniából, Dubaiba ment tanulni. Ott ismerkedett meg leendő férjével, egy arab milliomossal, Jamal-lal. A pár 2021-ben házasodott össze. Ettől a pillanattól kezdve az élete már nem volt olyan, mint korábban.

Egy arab milliomoshoz ment feleségül

Az arab országokban a nők élete kicsit más, mint Magyarországon. A férjeknek akár négy felesége is lehet, és nem csak a hajukat takarják be, de ne öltözhetnek túl kihívóan se. A legjobb, ha teljesen le vannak fedve.

- Hirdetés -

Soudi azonban kapott néhány engedményt, amibe férje beleegyezett. Amikor a brit hozzáment az arab milliomoshoz, tökéletesen látta, hogy mivel kell szembenéznie a jövőben. Kedvese azonban nemcsak a közösségi médiát engedte meg neki, hanem gyakran publikációinak sztárja is.

A feleség nem tehet közzé akármit az interneten, amit szeretne. Félő, hogy valami sértőt rak ki a férj családjának szempontjából.

A párnak meg kell adnia a másik számára a jelszavaikat, hogy mindig ellenőrizhessék egymást. Semmilyen titkuk nem lehet egymás előtt.

- Hirdetés -

Ha külön vannak, akkor el kell küldeniük egymásnak a tartózkodási helyüket. Erre a legtöbb telefon képes.

Egyikük sem barátkozhat azonos neműekkel.

Vajon a pénz miatt ment hozzá?

Szaúdi Al Nadak nem titkolja, hogy a posztjai alatti online kommentek nem mindig kedvesek. Az influencer követői közül sokan azzal vádolják, hogy pénzért ment férjhez. Érdekes módon nyíltan vállalja, hogy férje anyagi helyzete nem volt nélkülözhetetlen számára.

- Hirdetés -

Hozzászoktam egy bizonyos életstílushoz (…), és ezt Jamal tudta nekem biztosítani – állítja a nő

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!