Világunk.hu
2023 szeptember 30 szombat
Világunk.hu
KezdőlapEmberekHozzáment egy arab herceghez. Elmondta, hogy bánik vele...

Hozzáment egy arab herceghez. Elmondta, hogy bánik vele…

-

Az arab milliomosok feleségeinek számos korlátozással kell szembenézniük.

Soudi Al Nadak, Nagy-Britanniából, Dubaiba ment tanulni. Ott ismerkedett meg leendő férjével, egy arab milliomossal, Jamal-lal. A pár 2021-ben házasodott össze. Ettől a pillanattól kezdve az élete már nem volt olyan, mint korábban.

Egy arab milliomoshoz ment feleségül

Az arab országokban a nők élete kicsit más, mint Magyarországon. A férjeknek akár négy felesége is lehet, és nem csak a hajukat takarják be, de ne öltözhetnek túl kihívóan se. A legjobb, ha teljesen le vannak fedve.

Soudi azonban kapott néhány engedményt, amibe férje beleegyezett. Amikor a brit hozzáment az arab milliomoshoz, tökéletesen látta, hogy mivel kell szembenéznie a jövőben. Kedvese azonban nemcsak a közösségi médiát engedte meg neki, hanem gyakran publikációinak sztárja is.

A feleség nem tehet közzé akármit az interneten, amit szeretne. Félő, hogy valami sértőt rak ki a férj családjának szempontjából.

A párnak meg kell adnia a másik számára a jelszavaikat, hogy mindig ellenőrizhessék egymást. Semmilyen titkuk nem lehet egymás előtt.

Ha külön vannak, akkor el kell küldeniük egymásnak a tartózkodási helyüket. Erre a legtöbb telefon képes.

Egyikük sem barátkozhat azonos neműekkel.

Vajon a pénz miatt ment hozzá?

Szaúdi Al Nadak nem titkolja, hogy a posztjai alatti online kommentek nem mindig kedvesek. Az influencer követői közül sokan azzal vádolják, hogy pénzért ment férjhez. Érdekes módon nyíltan vállalja, hogy férje anyagi helyzete nem volt nélkülözhetetlen számára.

Hozzászoktam egy bizonyos életstílushoz (…), és ezt Jamal tudta nekem biztosítani – állítja a nő