Botrány Ibizán. Elképesztő, mit művelt a medencében!

Megosztás

- Hirdetés -

Az eset Ibizán, az egyik buliban történt.

Egy videó kering a neten, amelyben egy nő egy adag szürke port önt egy átlátszó zacskóból, miközben épp a medencébe sétál. Rengeteg ember van körülötte, a buliban hangos zene szól.

hamvak Botrány Ibizán. Elképesztő, mit művelt a medencében!

De mi volt az a por?

Elment egy népszerű ibizai klubba, hogy elszórja az elhunyt bátyja hamvait.

- Hirdetés -
kep 2023 09 18 132645956 Botrány Ibizán. Elképesztő, mit művelt a medencében!

A Daily Mail szerint a Playa d’en Bossa üdülőhelyen található Ushuaia Ibiza Beach rendkívül népszerű hely, különösen a Nagy-Britanniából érkező turisták körében. 7000 bulizót tud befogadni.

Spanyolországban a hamvakatnem lehet kiszórni strandok, parkok vagy más nyilvános helyek közelébe. Ha el kívánunk búcsúzni szeretteinktől a tengernél, fel kell venni a kapcsolatot az illetékes irodával. A hamut egy speciális, biológiailag lebomló urnába kell helyezni.

kep 2023 09 18 133030007 Botrány Ibizán. Elképesztő, mit művelt a medencében!

Sajnos a videót azóta eltávolították azóta. A kommentelők szerint az emberi hamu az utolsó dolog, ami miatt aggódni kellene egy ibizai medencében.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!