Elhunyt Robert De Niro unokája. Csak 19 éves volt…

- Hirdetés -

Robert De Niro unokája, Leonardo De Niro Rodriguez mindösszesen 19 éves volt.

A színész örökbefogadott lányának, Drenának volt a fia.

A gyermek édesanyja egy szívszorító posztban búcsúzott gyermekétől, amihez egy fotót is csatolt. A halál okát egyelőre nem tudni.

kep 2023 07 04 081940143 Elhunyt Robert De Niro unokája. Csak 19 éves volt...

„Gyönyörű, édes angyalom. Elmondhatatlanul szeretlek, attól kezdve, hogy a testemben éreztelek. Te voltál az örömöm, és minden, ami valaha tiszta és valóságos volt az életemben. Bárcsak veled lehetnék. Bárcsak veled lettem volna. Nem tudom, hogyan éljek nélküled, de megpróbálom továbbadni azt a szeretetet és fényt, amit addig érezhettem, míg az édesanyád voltam. Annyira szerettünk és becsültünk, azt kívánom, bárcsak ez a szeretet megmenthetett volna! Annyira sajnálom, kicsim, nagyon sajnálom! Nyugodj békében az örök paradicsomban” 

kep 2023 07 04 081740768 Elhunyt Robert De Niro unokája. Csak 19 éves volt...

A fiú színész és rendezői pályán indult. Nagyapja nyomdokaiba szeretett volna lépni. Kapott kisebb szerepeket. A fiú anyját Drenát De Niro örökbefogadta, miután feleségül vette Drena édesanyját 1976-ban. 1988-ban elváltak, de szoros kapcsolatot ápolt egykori családjával a világhírű színész.

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!