Rendőrségi felhívás! Keressük HORVÁT VALENTINA VALÉRIÁT

- Hirdetés -

Rendőrségi felhívás! A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

07.04.Horvath Valentina Valeria 1 Rendőrségi felhívás! Keressük HORVÁT VALENTINA VALÉRIÁT

A Tamási Rendőrkapitányság 1705-157/110/2023. kör. számon körözési eljárást folytat Horváth Valentina Valéria eltűnése kapcsán.

A 16 éves lány, a Hőgyészi Gyermekotthon lakója, aki 2023. június 6-án távozott engedély nélkül tartózkodási helyéről. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.

A lány 150 cm magas, normál testalkatú, barna hajú, barna szemű, füle kissé elálló. Jobb kézfején rózsa, jobb alkarján korona, bal alkarján madártoll, jobb bokáján rózsafüzér tetoválás van.

Távozásakor viselt ruházata nem ismert.

- Hirdetés -

A tamási rendőrök kérik, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, vagy telefonon a 06-74-501-106-os telefonszámon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.

Kérjük osszad meg Te is, hogy minél nagyobb esély legyen a lány megtalálására!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!