Esküvőre készül Marics Peti! Ezzel a csinos lánnyal vonul az oltár elé…

- Hirdetés -

Marics Petire ismét rátalált a szerelem. Szíve választottja pedig egy 24 éves színésznő…

Alig két hónap telt el a Tóth Andival való hirtelen szakítása után, máris egy új hölggyel hozták hírbe Marics Petit. Valójában két nőről is pletykáltak. Egy modell és egy csinos színésznő. Úgy néz ki, az utóbb lesz a befutó. Folyamatosan lájkolgatják egymás fotóit, és a ValMar legújabb klipjében is szerepel.

A lányt Kovács Gyopárnak hívják. Korban, kinézetben nagyon hasonlít Peti egykori kedvesére, Andira. Gyönyörűek mindketten. Gyopár már a Rising Star műsorban is szerepelt és számos magyar sorozatban játszott. Jelenleg a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház tagja.

- Hirdetés -

Érthető, hogy Peti szemet vetett rá. Sokan azért még reménykednek, hogy Peti újra összejön Tóth Andival.

– Annyira gázak vagytok Petivel. Épp, hogy két hónappal a szakítás után összejöttök, aztán veled is ugyanazt a stratégiát játssza. Lájkolja folyamatosan a képeid, hajbókol. Most ti lesztek együtt férj és feleség a klipekben. Igazából nevetséges, hogy összejössz egy olyan sráccal, aki eddig másba volt halálosan szerelmes. Nem gondolod ugye, hogy ilyen gyorsan túl van és teljes szívéből téged szeret?! – írták Gyopár oldalán kommentben.

Jelenleg a ValMar legújabb dalának klipjét forgatják, és a 24 éves színésznő is szerepelni fog benne. Ő játssza majd Peti menyasszonyát.

Gyopár és Peti férj és feleség lesz az új klipben… Andi nem fog repesni az örömtől, az tuti – jött a hozzászólás!

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!