Világunk.hu
2023 október 5 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapNapi horoszkópNapi horoszkóp 2023. május 14. - Ha kell, változtass!

Napi horoszkóp 2023. május 14. – Ha kell, változtass!

-

Mit mondanak ma a csillagok? Horoszkópod elárulja! Friss napi horoszkóp! Minden csillagjegy szülöttének eláruljuk, mi vár rá a mai napon és mire kell figyelnie a továbbiakban. Tájékoztatunk a munkahelyi dolgokról, szerelmi ügyekről, barátságokról és így tovább. Legyél akár Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő vagy Halak, már számodra sem titok, mi történik veled ma.

Kos (03.21. – 04.20.)

napi horoszkop kos

Végre egy vasárnap, ami lazábban telik, mint általában. Most sort keríthetsz a pihenésre, szórakozásra, amire a hét közben egyáltalán nem volt időd. Ne rágódj a problémákon, felejtsd el a gondokat és feladatokat, ez a nap legyen csak a tiéd!

Bika (04.21. – 05.21)

napi horoszkop bika

Egyelőre még nem tudod, kik azok az ismerőseid, akikre bármikor támaszkodhatsz, akik, ha kell melletted állnak. Nem tudod, honnan ered a gyanakvásod, de érzed, hogy meg kell vizsgálnod a dolgot, mert kérdésedre választ akarsz kapni. Ez nem fog egy nap alatt menni, úgyhogy légy türelemmel, előbb-utóbb kitisztul a kép.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

napi horoszkop ikrek

Környezeted nehezen viseli, hogy olyan dolgokhoz ragaszkodsz makacsul, amikhez már nem kellene és amiknek réges-rég nincs létjogosultsága az életedben. Vedd egy kicsit lazábbra a dolgokat, nem kell mindig mindenen görcsölni! Fogadd el, hogy most szeretteidnek van igaza, hidd el, jobban jársz!

Rák (06.22. – 07.22.)

napi horoszkop rak

Vasárnap pihend ki a heti fáradalmakat, ne a házimunkára szánd az egész napot! Aludj, lustálkodj, a lényeg, hogy tudatosan válaszd a kikapcsolódást! Ne törődj másokkal, az idő úgysem kedvező ahhoz, hogy kimozdulj, ha úgy érzed, élvezd az egyedüllétet!

Oroszlán (07.23. – 08.23.)

napi horoszkop oroszlan

Már régóta fontolgatod, hogy változtatásokat eszközölsz az életedben, ma pedig lehetőséged adódik, hogy neki is kezdj ennek. Ha van konkrét elképzelésed, egy kis mérlegelés után sikerre viheted a dolgot, ne légy nagyon figyelmes! Az ördög a legapróbb részletekben rejlik.

Szűz (08.24. – 09.22.)

napi horoszkop szuz

Vasárnap rendkívül jól működnek a megérzéseid, ráadásul okosan érvelsz és hatékonyan kommunikálsz. Ennek ellenére szükséged lehet segítségre és ha felkínálják, ne utasítsd vissza! Még akkor sem, ha olyan ember ajánlkozik, akit egyáltalán nem kedvelsz. Róla ugyanis kiderül, hogy bízhatsz benne, nincsenek hátsó szándékai.

Mérleg (09.23. – 10.23.)

napi horoszkop merleg

Vasárnap ellenére nem feltétlenül vagy a családoddal, hiszen ez is lehet egy olyan munkanap, mint bármelyik másik. Több rosszindulatú ember vesz körül, mint gondolnád, ezért ne mutasd ki az érzéseidet és ne vegyél minden apróságot magadra! Csak egy szeretted vagy barátod érdemli meg, hogy megoszd vele az életed, a többieknek pedig semmi köze hozzá.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

napi horoszkop skorpio

Vasárnap nem leszel a topon, még a rutinfeladatoknak is többször kell nekifutnod. Úgy érzed, nem kellett volna felkelni sem és minden mozdulatod csak időpocsékolás. Talán igazad is van, ezért inkább hagyj mindent egy másik napra, mert úgy tűnik, nagy szükséged van a pihenésre!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

napi horoszkop nyilas

Szerencsés helyzetben vagy, ugyanis az az időszak következik, amikor különösebb nehézségek nélkül hajtasz végre konstruktív változtatásokat az életedben. Mindez pedig nemcsak a munkádat, hanem a magánéletedet is érinti. Ne kapkodj el semmit, haladj inkább lassan, megfontoltabb lépésekben!

Bak (12.22. – 01.20.)

napi horoszkop bak

Vasárnap egyik szeretted szorul a segítségedre, támogatásodra. Nem anyagi jellegű a dolog, inkább lelki támaszra van szüksége. Nem is tehetsz többet annál, minthogy mellette állsz és biztosítod arról, hogy ez mindig így marad. Már ez a néhány szó megkönnyebbülést hoz számára, a fejleményekről pedig hamarosan te is tudni fogsz.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

napi horoszkop vizonto

Felejtsd el a múltat, ne vesztegesd rá az idődet, ehelyett koncentrálj inkább a jelenre és a jövőre! Kicsit talán félsz, de ugyanakkor türelmetlenül várod, hogy történjen valami. Ehhez azonban meg kell hoznod a döntést, amit oly régóta halogatsz. Enélkül ugyanis nem indulhatsz el az úton.

Halak (02.20. – 03.20.)

napi horoszkop halak

A vasárnap kétségtelenül a te napod és mivel ennyire szerencsés vagy, ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket! Engedd szabadjára a fantáziádat, hívd elő alkotókészségedet, ma semmi nem állhat az utadba! Talán érdemes lenne egy lottót is tölteni, hiszen ki tudja, bármikor érhet kellemes meglepetés.