Ez a szemszín a legvonzóbb. Mágnesként vonzza a másik nemet

- Hirdetés -

A kutatók olyan tanulmányokat végeztek, amelyek azt mutatják, hogy bizonyos személyiségjegyek bizonyos szemszínt követnek. Az írisz egyik színe is sokkal vonzóbbnak bizonyult, mint a többi. Azok, akiknek ez van, mágnesként vonzzák a többieket.

kep 2023 05 01 163245543 Ez a szemszín a legvonzóbb. Mágnesként vonzza a másik nemet

A szemszín sok tényezőtől függ, és gyakran nehéz megkülönböztetni őket az árnyalatok sokfélesége miatt. A szem színpalettája azonban barna és kék színekből áll.

A legvonzóbb szemszín

A domináns szín a barna. Az emberek 90%-nak barna színű a szeme. 7%-nak van kék szeme, 2 százalékna szürke és 1 százaléknak zöld.

- Hirdetés -
kep 2023 05 01 163308056 Ez a szemszín a legvonzóbb. Mágnesként vonzza a másik nemet

A svéd Orebro Egyetem kutatói úgy vélik, hogy minden szemszín egyben más személyiség. Ritkaságuk miatt a zöld szemeket tartják a legvonzóbbnak. A kutatók az írisz színének számos pozitív tulajdonságot tulajdonítanak, többek között: rendkívüli intelligencia.

A zöld szemű emberek nyugodtak és szervezett természetűek. Remek fantáziájuk van, hűségesek és lehet rájuk számítani. Könnyen barátkoznak és gond nélkül találnak csodálót.

kep 2023 05 01 163329478 Ez a szemszín a legvonzóbb. Mágnesként vonzza a másik nemet

A kék szemű emberek bátrak. Nem félnek az új kihívásoktól és vágynak a kalandokra. Szervezőknek és vezetőknek születtek. Analitikusabb gondolkodásúak, de még mindig jól boldogulnak másokkal. Nagyon udvariasak.

- Hirdetés -
kep 2023 05 01 163408141 Ez a szemszín a legvonzóbb. Mágnesként vonzza a másik nemet

A szürke szemű embereknek érzékeny a lelkük. Nagyon kreatívak és mélyen fejlett képzelőerővel rendelkeznek. Kicsit visszahúzódóbbak és introvertáltabbak lehetnek.

kep 2023 05 01 163422295 Ez a szemszín a legvonzóbb. Mágnesként vonzza a másik nemet

A barna szemű emberek jó temperamentummal rendelkeznek. Szeretik a kalandokat és az új barátokat. Merészebbek és barátságosabbak a világgal szemben.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!