Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a pasi csak „ARRA” hajt…

- Hirdetés -

Jelek, amelyekből tudhatod, hogy a pasi nem akar komoly kapcsolatot…

A pasiknál nem mindig egyértelmű, hogy mi a célja az ismerkedésnél. Lehet, hogy csak egy kis légyottra vágyna, majd tovább is hajt, amint megkapott Téged. Honnan ismerheted fel, hogy csak hátsó szándékai vannak? Érdemes ismerni a jeleket, hogy ne legyen csalódás a vége…

kep 2023 04 14 085851424 Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a pasi csak "ARRA" hajt...

Mindig csak nálad akar találkozni

Ha minden randi a négy fal közé szerveződik, az biztosan gyanús. Nem akarja, hogy bárki meglásson titeket. Nem motiválják a közös programok. Neki bőven elég az, ami a hálószobában történik. Ha ennél többre vágysz, akkor tedd szépen ki a szűrét és keress valakit, aki minőségi időt is szeretne Veled eltölteni.

- Hirdetés -
kep 2023 04 14 085906937 Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a pasi csak "ARRA" hajt...

Nem hajlandó „megmozdulni” érted

Nő létedre Neked kell a pasi „után” futnod? Különböző településen laktok, de neked kell kocsiba ülnöd? Egy ismerkedés mindig közös „játék”. Mindkét félnek egyaránt ki kell vennie a részét belőle. Ha folyton Neked kell menni, akkor az egyértelmű jele annak, hogy nem tart többre a kényelménél.

kep 2023 04 14 085921801 Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a pasi csak "ARRA" hajt...

Nem akar bemutatni senkinek

Ha érzed, hogy a családja és a barátai nem sokat tudnak rólad, az nem jó. Aki boldog, az minimum elújságolja a szeretteinek, hogy vagy neki. Sőt, az is intő jel lehet, hogy ha Te szeretnéd bemutatni őt a szüleidnek, barátaidnak és visszautasítja.

kep 2023 04 14 090011905 Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a pasi csak "ARRA" hajt...

Csak esti randik

Ha mindig esti órákra időzíti a randikat, az azt jelenti, hogy nem akar belevonni a mindennapjaiba. Vélhetőleg csak alkalmi partnerre vágyik.

- Hirdetés -
kep 2023 04 14 090036863 Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a pasi csak "ARRA" hajt...

Kerüli a mély beszélgetéseket

Nem akar jövőről, tervekről, mély gondolatokról beszélni akkor azt azt jelentheti, hogy nincsenek közös tervei veled. Főleg akkor, ha érzed, hogy hárít.

kep 2023 04 14 090050622 Ezekből a jelekből tudhatod, hogy a pasi csak "ARRA" hajt...

Minden randinak szex a vége

Nem feltétlenül baj, de ha a találkozók csak erről szólnak, és nincsenek közös programok, akkor nyilván csak ez a vágy hajtja. Nincs azzal baj, ha dübörög köztetek a kémia, de ennél azért több is kellhet.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommetben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!