Ezeket az érzékeinket veszítjük el pár órával a halálunk előtt. A tudósok megdöbbentő felfedezése:

- Hirdetés -

Ezeket az érzékeinket veszítjük el a halálunk előtt.

Ahogy közeledik az utolsó lélegzetvételünk pillanata, a testünkben sorra leállnak a működéséhez fontos funkciók. Azt is megtudtuk, hogy melyik az első.

halalelott Ezeket az érzékeinket veszítjük el pár órával a halálunk előtt. A tudósok megdöbbentő felfedezése:

Senki sem szeret a halálról beszélni. Érzékeny, fájdalmas és ijesztő téma. Nagyon kevés adat áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy mi történik az emberekkel, miközben megkezdődik a haldoklás.

- Hirdetés -
kep 2023 04 29 055236791 Ezeket az érzékeinket veszítjük el pár órával a halálunk előtt. A tudósok megdöbbentő felfedezése:

Mivel az orvostudomány egyre fejlettebb, számos vizsgálati forma áll a tudósok rendelkezésére ahhoz, hogy minél jobban megvizsgálják, hogy mi történik az emberrel az úgy nevezett „aktív halálnak” nevezett szakasz alatt.

kep 2023 04 29 055252352 Ezeket az érzékeinket veszítjük el pár órával a halálunk előtt. A tudósok megdöbbentő felfedezése:

„Először az éhség, majd a szomjúság veszik el. Ezután fokozatosan a beszéd, majd a látás következik. Az utolsó érzékek, amelyeket a haldoklók elveszítenek általában a hallás és a tapintás” – állítja David Hovda, a UCLA agysérülésekkel foglalkozó kutatóközpontjának vezetője.

kep 2023 04 29 055312382 Ezeket az érzékeinket veszítjük el pár órával a halálunk előtt. A tudósok megdöbbentő felfedezése:

Ez azért történik, mert az agy elkezd olyan területeket feláldozni, amelyek kevésbé kritikusak a túlélés szempontjából.

kep 2023 04 29 055329096 Ezeket az érzékeinket veszítjük el pár órával a halálunk előtt. A tudósok megdöbbentő felfedezése:

„Ahogy az agy kezd megváltozni és elhalni, különböző részek stimulálódnak, és ezek egyike a vizuális központ – ezért kezdenek az emberek nagy fényességet látni”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!