Világunk.hu
2023 október 5 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapCelebÜzent a túlvilágról Berki Krisztián! "Szeretne visszatérni!"

Üzent a túlvilágról Berki Krisztián! „Szeretne visszatérni!”

-

Egy parapszichológus azt állítja, meglátogatta őt Berki Krisztián!

berkikrisztian

Nagyon különleges történet került fel az internetre pár napja. Lénárt Éva parapszichológus állítása szerint Berki Krisztián szelleme meglátogatta őt, és egy üzenetet is hozott a túlvilágról. A szakértő, hivatásából adódóan nem lepődött meg a váratlan vendég látogatásán. Állítása szerint sokszor keltette fel éjszaka egy-egy elhunyt lélek.

kep 2023 04 28 171742799

Berki hajnali háromkor toppant be Évihez. Nagyon rémisztő üzenetet hozott, amit Mazsinak címzett:

– Ezúttal Berki Krisztián állt az ágyam mellett pontban hajnali 3 órakor. Felriadtam és megláttam, hogy ott áll előttem, és azt szeretné megüzenni Berki Mazsinak, hogy készül újjászületni. 

kep 2023 04 28 171754495

Méghozzá az ő közelükben szeretne leszületni, hogy közel lehessen hozzájuk, szeretne újra visszatérni a családba újszülöttként. Három éven belül tervezi a leszületését. Még nem tudja hogy pontosan, hogyan, de az ő közelükben szeretne újra élni

kep 2023 04 28 171806464

A parapszichológus állítása szerint nagyon kellemes volt a Krisztiánnal való találkozás.

– Egy nagyon kedves lélek, rengeteg szeretet van benne, még akkor is, ha ezt nem tudta kimutatni életében. A következő életében a szeretetet fogja hordozni, és meg fogja mutatni a világnak, hogy ő igenis tud szeretni – tette hozzá Évi.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via