Üzent a túlvilágról Berki Krisztián! „Szeretne visszatérni!”

- Hirdetés -

Egy parapszichológus azt állítja, meglátogatta őt Berki Krisztián!

berkikrisztian Üzent a túlvilágról Berki Krisztián! "Szeretne visszatérni!"

Nagyon különleges történet került fel az internetre pár napja. Lénárt Éva parapszichológus állítása szerint Berki Krisztián szelleme meglátogatta őt, és egy üzenetet is hozott a túlvilágról. A szakértő, hivatásából adódóan nem lepődött meg a váratlan vendég látogatásán. Állítása szerint sokszor keltette fel éjszaka egy-egy elhunyt lélek.

kep 2023 04 28 171742799 Üzent a túlvilágról Berki Krisztián! "Szeretne visszatérni!"

Berki hajnali háromkor toppant be Évihez. Nagyon rémisztő üzenetet hozott, amit Mazsinak címzett:

- Hirdetés -

– Ezúttal Berki Krisztián állt az ágyam mellett pontban hajnali 3 órakor. Felriadtam és megláttam, hogy ott áll előttem, és azt szeretné megüzenni Berki Mazsinak, hogy készül újjászületni. 

kep 2023 04 28 171754495 Üzent a túlvilágról Berki Krisztián! "Szeretne visszatérni!"

Méghozzá az ő közelükben szeretne leszületni, hogy közel lehessen hozzájuk, szeretne újra visszatérni a családba újszülöttként. Három éven belül tervezi a leszületését. Még nem tudja hogy pontosan, hogyan, de az ő közelükben szeretne újra élni

kep 2023 04 28 171806464 Üzent a túlvilágról Berki Krisztián! "Szeretne visszatérni!"

A parapszichológus állítása szerint nagyon kellemes volt a Krisztiánnal való találkozás.

- Hirdetés -

– Egy nagyon kedves lélek, rengeteg szeretet van benne, még akkor is, ha ezt nem tudta kimutatni életében. A következő életében a szeretetet fogja hordozni, és meg fogja mutatni a világnak, hogy ő igenis tud szeretni – tette hozzá Évi.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!