Világunk.hu
2023 szeptember 23 szombat
Világunk.hu
KezdőlapEmberekHárom csillagjegy, akiket májusban elhagy a párja...

Három csillagjegy, akiket májusban elhagy a párja…

-

Noha tavasszal az érzelmek még jobban perzselnek, több csillagjegynek is keserédes lesz a május. Reméljük nem vagy ezen csillagjegyek között…

csillagjegy parkapcsolat

BIKA

Nem vagy a türelem mintaképe. A párod kifejezetten pörög és vibrál, azonban a türelmetlenséged kihozza belőle a legrosszabbat. Véget vet a romantikának, ha ezt még lehet annak nevezni, amelyért te annyit küzdöttél. Beleun abba, amit te párkapcsolatnak nevezel. Hosszú távú boldogságot szeretne, és ezért most felégeti maga mögött a hidakat Veled kapcsolatban. Tovább keresi a szerelmet.

kep 2023 04 28 170516006

IKREK

A párod figyelmét elvonják a bolygók a szerelemről, és a szakmai életére és a pénzügyeire fog koncentrálni helyetted. Nem igazán lesz türelme elviselni azt, ami eddig is zavarta a kapcsolatotokban, csak valahogy el volt vele. A Vénusz felszínre hozza az igazságot önmaga és mások számára. Olyan titkokra derülhet fény, amely menthetetlenül a kapcsolatotok végéhez vezet.

kep 2023 04 28 170535787

BAK

Párod nagylelkű, ha rólad van szó, most mégis megtörik benne valami. A baj, hogy ezen nem is tudsz majd változtatni. Nem tudod megmenteni a dolgot. Dühkitörései lesznek, és eléggé csúnyán fog bánni veled. Vélhetőleg ő akar szakítani, de azt várja, hogy te mond ki a végső szót. Nem lesz egy szép szituáció.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via