Három csillagjegy, akiket májusban elhagy a párja…

- Hirdetés -

Noha tavasszal az érzelmek még jobban perzselnek, több csillagjegynek is keserédes lesz a május. Reméljük nem vagy ezen csillagjegyek között…

csillagjegy parkapcsolat Három csillagjegy, akiket májusban elhagy a párja...

BIKA

Nem vagy a türelem mintaképe. A párod kifejezetten pörög és vibrál, azonban a türelmetlenséged kihozza belőle a legrosszabbat. Véget vet a romantikának, ha ezt még lehet annak nevezni, amelyért te annyit küzdöttél. Beleun abba, amit te párkapcsolatnak nevezel. Hosszú távú boldogságot szeretne, és ezért most felégeti maga mögött a hidakat Veled kapcsolatban. Tovább keresi a szerelmet.

kep 2023 04 28 170516006 Három csillagjegy, akiket májusban elhagy a párja...

IKREK

A párod figyelmét elvonják a bolygók a szerelemről, és a szakmai életére és a pénzügyeire fog koncentrálni helyetted. Nem igazán lesz türelme elviselni azt, ami eddig is zavarta a kapcsolatotokban, csak valahogy el volt vele. A Vénusz felszínre hozza az igazságot önmaga és mások számára. Olyan titkokra derülhet fény, amely menthetetlenül a kapcsolatotok végéhez vezet.

- Hirdetés -
kep 2023 04 28 170535787 Három csillagjegy, akiket májusban elhagy a párja...

BAK

Párod nagylelkű, ha rólad van szó, most mégis megtörik benne valami. A baj, hogy ezen nem is tudsz majd változtatni. Nem tudod megmenteni a dolgot. Dühkitörései lesznek, és eléggé csúnyán fog bánni veled. Vélhetőleg ő akar szakítani, de azt várja, hogy te mond ki a végső szót. Nem lesz egy szép szituáció.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!