Lajcsit mentőautó vitte börtönbe. Részletek:

- Hirdetés -

Galambos Lajcsi szerdán megkezdte a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését…de nem is akárhogy.

galamboslajcsi Lajcsit mentőautó vitte börtönbe. Részletek:

A Blikk információ szerint Lajcsit mentő vitte a börtönbe. A zenésznek az utóbbi időben megromlott az egészségi állapota. Már kérte korábban a büntetése megkezdésének halasztását, sőt vélhetően abban reménykedett, hogy házi őrizetben tudhatja le a börtönéveit. A kérelmét elutasították, így ülnie kell.

kep 2023 04 28 120614886 Lajcsit mentőautó vitte börtönbe. Részletek:

„Egy mentőautó hozta a börtönhöz. Nem szirénázott, csak csendben begurult vele. Annyit még láttam, hogy Lajcsi megtörten, görnyedve szállt ki a mentőautóból és egy oxigénpalackot is húzott maga után.” – mondta egy baracskai szemtanú. Az információt Lajcsi ügyvédje is megerősítette.

- Hirdetés -

Ha minden jól megy, akkor jó magaviselet mellett jövő év végén szabadulhat. Magyarán, nem kell letöltenie a 3 és fél évet.

kep 2023 04 28 120625057 Lajcsit mentőautó vitte börtönbe. Részletek:

Miért ítélték el?

Galambos Lajost jogerősen is letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amiért mocsai ingatlanában nem fizetett a közművek után, majd megvesztegette azokat az ellenőröket, akik rájöttek a bűncselekményre.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!