Ezen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

- Hirdetés -

Milyen a tökéletes kapcsolat? Az, hogy valakinek mi a fontos, nyilvánvalóan az illető temperamentumától, jellemétől és személyes követelményeitől függ. Vannak azonban bizonyos univerzális normák, amelyeknek köszönhetően tudjuk, hogy egy adott férfiből jó férj lehet.

kep 2022 04 21 141151250 Ezen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

A nők leggyakrabban a törődésre, a férfiasságra, az intelligenciára, a találékonyságra, a jó megjelenésre és az empátiára helyezik a hangsúlyt. Tudjuk, hogy ez kicsit úgy hangzik, mint egy házassági újság hirdetése, de ez a valóság. Egyikünk sem „akárkit” keres, hanem olyan embert, aki egyszerűen illik hozzánk és passzol a jellemünkhöz. Ne feledjük, hogy nincs tökéletes ember és három előny mellé egy nagy hátrány biztosan társul. Érdemes mérlegelni, illetve ha olyan, akkor ezek felett szemet hunyni.

A párválasztásban a csillagjegyek is segítségünkre lehetnek. Persze az ilyen fontos döntéseket nem csak az állatöv jegyei szabhatják meg. A legfontosabb a szív!

kep 2022 04 21 141141442 Ezen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

KOS

Elvekkel és erkölcsi gerinccel rendelkező ember, aki nagyon jól tudja, hol a határ a jó és a rossz között. Galáns típus, aki akkor mutat érzelmeit, amikor csak akarja. Nem zavarja sem a nyilvános hely, sem az, hogy idegenek vannak mellette. Néha kicsit elszállnak a gondolatai, de érdemes odafigyelni rá, ha ilyen pasi akad a hálónkba.

- Hirdetés -
kep 2022 04 21 141129806 Ezen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

OROSZLÁN

Egy tipikus alfahím, aki tudja, hogy vigyázzon a nőstényre. Az oroszlán férfi figyelni, vigyázni fog rád. Felelős a családjáért jóban-rosszban. Mindent megtesz azért, hogy ínséges időkben ne romoljon tovább a helyzet és az egész család kényelmesen éljen.

kep 2022 04 21 141057669 Ezen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

VÍZÖNTŐ

Az empátia a középső neve. Tökéletes partner lehet azok számára, akik szeretik a romantikát. A nőkhöz hasonlóan szeret álmodozni, terveket szőni és apró lépésekkel törekedni ezekre. Tökéletes férj abból lesz, aki szereti a sorozatokat, romantikus vígjátékokat és a gyertyafény mellett eltöltött időt.

kep 2022 04 21 141119662 Ezen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

MÉRLEG

Tökéletes partner a kirobbanó, dögös karakterű nők számára. Tudja, hogyan csillapítsa a veszekedéseket. Mindig mosolyog. Olyan, mint a víz, amelynek sodrása a legdühöngőbb tüzet is megnyugtatja.

- Hirdetés -
kep 2022 04 21 141047161 Ezen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

HALAK

A béke oázisa. Ha valamelyik hozzátartozójának segítségre van szüksége, akkor neki nem okoz gondot felkelni akár az éjszaka közepén sem. Találékony jellem, aki szeret kísérletezni. Szerinte nincs jobb dolog a világon, mint a szeretett nő mosolya.

kep 2022 04 21 141039458 Ezen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

NYILAS

Bátor karakter, aki bármit megtesz a családjáért. Ha úgy dönt, hogy megházasodik, az olyan, mint egy szentség, amelyet semmiképpen sem lehet megtörni. Kivezeti barátait a legrosszabb bajból, és így egy galambszívű macsó képét alkotja meg potenciális partnere előtt. Nem fél semmitől – legalábbis ezt mutatja…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!