2022 július 2 szombat
KezdőlapEgészségEzen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

Ezen csillagjegyek szülötteiből tökéletes férj lehet

-

Milyen a tökéletes kapcsolat? Az, hogy valakinek mi a fontos, nyilvánvalóan az illető temperamentumától, jellemétől és személyes követelményeitől függ. Vannak azonban bizonyos univerzális normák, amelyeknek köszönhetően tudjuk, hogy egy adott férfiből jó férj lehet.

A nők leggyakrabban a törődésre, a férfiasságra, az intelligenciára, a találékonyságra, a jó megjelenésre és az empátiára helyezik a hangsúlyt. Tudjuk, hogy ez kicsit úgy hangzik, mint egy házassági újság hirdetése, de ez a valóság. Egyikünk sem “akárkit” keres, hanem olyan embert, aki egyszerűen illik hozzánk és passzol a jellemünkhöz. Ne feledjük, hogy nincs tökéletes ember és három előny mellé egy nagy hátrány biztosan társul. Érdemes mérlegelni, illetve ha olyan, akkor ezek felett szemet hunyni.

A párválasztásban a csillagjegyek is segítségünkre lehetnek. Persze az ilyen fontos döntéseket nem csak az állatöv jegyei szabhatják meg. A legfontosabb a szív!

KOS

Elvekkel és erkölcsi gerinccel rendelkező ember, aki nagyon jól tudja, hol a határ a jó és a rossz között. Galáns típus, aki akkor mutat érzelmeit, amikor csak akarja. Nem zavarja sem a nyilvános hely, sem az, hogy idegenek vannak mellette. Néha kicsit elszállnak a gondolatai, de érdemes odafigyelni rá, ha ilyen pasi akad a hálónkba.

OROSZLÁN

Egy tipikus alfahím, aki tudja, hogy vigyázzon a nőstényre. Az oroszlán férfi figyelni, vigyázni fog rád. Felelős a családjáért jóban-rosszban. Mindent megtesz azért, hogy ínséges időkben ne romoljon tovább a helyzet és az egész család kényelmesen éljen.

VÍZÖNTŐ

Az empátia a középső neve. Tökéletes partner lehet azok számára, akik szeretik a romantikát. A nőkhöz hasonlóan szeret álmodozni, terveket szőni és apró lépésekkel törekedni ezekre. Tökéletes férj abból lesz, aki szereti a sorozatokat, romantikus vígjátékokat és a gyertyafény mellett eltöltött időt.

MÉRLEG

Tökéletes partner a kirobbanó, dögös karakterű nők számára. Tudja, hogyan csillapítsa a veszekedéseket. Mindig mosolyog. Olyan, mint a víz, amelynek sodrása a legdühöngőbb tüzet is megnyugtatja.

HALAK

A béke oázisa. Ha valamelyik hozzátartozójának segítségre van szüksége, akkor neki nem okoz gondot felkelni akár az éjszaka közepén sem. Találékony jellem, aki szeret kísérletezni. Szerinte nincs jobb dolog a világon, mint a szeretett nő mosolya.

NYILAS

Bátor karakter, aki bármit megtesz a családjáért. Ha úgy dönt, hogy megházasodik, az olyan, mint egy szentség, amelyet semmiképpen sem lehet megtörni. Kivezeti barátait a legrosszabb bajból, és így egy galambszívű macsó képét alkotja meg potenciális partnere előtt. Nem fél semmitől – legalábbis ezt mutatja…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek