Világunk.hu
2023 október 3 kedd
Világunk.hu
KezdőlapEmberekFehérneműben állt a férje elé. Nem erre a reakcióra számított...

Fehérneműben állt a férje elé. Nem erre a reakcióra számított…

-

Biztosan nem erre a reakcióra számított!

Natalia megosztott egy videót a férjével kapcsolatban. A nő vonzó, kívánatos fehérneműt vett fel neki, hátha rá tudja venni a párját egy kis „légyottra”. Erre azonban biztosan nem számított. A netezők szerint a férfinak biztosan van valakije…

kep 2023 09 01 144018138

A TikTok-on már szinte mindent megtalálunk. Olyan videókkal van tele, amelyekre egyáltalán nem számítanánk. Natalia nyilvánosságra hozott egy videót, amiben láthatjuk a férfi reakcióját, miután meglátja párját egy szexi fehérneműben.

Így reagált a fehérneműs feleségére

Natalia egy igazán bátor videót posztolt a TikTokon , amiben először fehérneműben mutatta meg magát a tükörben, majd – férje reakciója, aki akkor a számítógép mellett ült és dolgozott. A nő lement a lépcsőn, hogy szexi ruhában lepje meg kedvesét. 

A férfi először meglepdőtt. Egy pillanattal később, amikor fehérneműs feleségére nézett, nevetni kezdett. Közben azt is benyögte, hogy „nincs ereje hozzá”. 

@nataliareynoldss

Moving on swiftly…

♬ original sound – NATALIA REYNOLDS

Nagy vihart kavart a férfi reakciója

A videó elég nagy vihart kavart. Több tízezer likeot kapott már és kommentek ezreit. A legtöbben megegyeztek abban, hogy a férfi reakciója nem volt helyénvaló.

„Tipikus reakció, ha van valakije.” , „Legszívesebben visszamennék az emeletre és sírnék”

Mit gondoltok? Ti, hogy reagáltatok volna? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!