Fehérneműben állt a férje elé. Nem erre a reakcióra számított…

- Hirdetés -

Biztosan nem erre a reakcióra számított!

Natalia megosztott egy videót a férjével kapcsolatban. A nő vonzó, kívánatos fehérneműt vett fel neki, hátha rá tudja venni a párját egy kis „légyottra”. Erre azonban biztosan nem számított. A netezők szerint a férfinak biztosan van valakije…

kep 2023 09 01 144018138 Fehérneműben állt a férje elé. Nem erre a reakcióra számított...

A TikTok-on már szinte mindent megtalálunk. Olyan videókkal van tele, amelyekre egyáltalán nem számítanánk. Natalia nyilvánosságra hozott egy videót, amiben láthatjuk a férfi reakcióját, miután meglátja párját egy szexi fehérneműben.

- Hirdetés -

Így reagált a fehérneműs feleségére

Natalia egy igazán bátor videót posztolt a TikTokon , amiben először fehérneműben mutatta meg magát a tükörben, majd – férje reakciója, aki akkor a számítógép mellett ült és dolgozott. A nő lement a lépcsőn, hogy szexi ruhában lepje meg kedvesét. 

A férfi először meglepdőtt. Egy pillanattal később, amikor fehérneműs feleségére nézett, nevetni kezdett. Közben azt is benyögte, hogy „nincs ereje hozzá”. 

@nataliareynoldss

Moving on swiftly…

♬ original sound – NATALIA REYNOLDS
- Hirdetés -

Nagy vihart kavart a férfi reakciója

A videó elég nagy vihart kavart. Több tízezer likeot kapott már és kommentek ezreit. A legtöbben megegyeztek abban, hogy a férfi reakciója nem volt helyénvaló.

„Tipikus reakció, ha van valakije.” , „Legszívesebben visszamennék az emeletre és sírnék”

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Ti, hogy reagáltatok volna? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!