Ha egy fekete pontot látsz valaki kezén, azonnal értesítsd a rendőrséget! A jelentését mindenkinek ismernie kell!!!!!

- Hirdetés -

Mit jelent az, ha valaki egy pöttyöt rajzol a kezére? Ezt mindenkinek tudnia kell!

A pont a tenyéren fontos üzenet. Mindenkinek ismernie kell.

Egy fiatal nő egy pontot rajzolt a kezére és a fotót elküldte az ismerősének. Másnap a rendőrség megjelent a házuknál. Közösen várták a férjét, aki nem tudott az egészről semmit. A fiatal nőt rendszeresen verte a férje, dacára annak, hogy 4 közös gyermekük van.

kep 2022 09 30 111741600 Ha egy fekete pontot látsz valaki kezén, azonnal értesítsd a rendőrséget! A jelentését mindenkinek ismernie kell!!!!!

Maga a fotó is jelzi, hogy valami zavaró történik otthonunkban. Nem kell mondanunk semmit, és minden világos…

- Hirdetés -
kep 2022 09 30 111413105 Ha egy fekete pontot látsz valaki kezén, azonnal értesítsd a rendőrséget! A jelentését mindenkinek ismernie kell!!!!!

Egy kis fekete pont a kézen azt jelenti, hogy a személy szenved, és áldozat, akinek segítségre van szüksége. Egy gyors telefonhívás a rendőrséghez ebben az esetben megváltoztathatja valaki életét.

Nehéz téma ez, ugyanis a legtöbb ember nem szeret erről beszélni. Nem mernek, vagy csupán hisznek abban, hogy egyszer minden jóra fordul és az bántalmazó megváltozik.

kep 2022 09 30 111808021 Ha egy fekete pontot látsz valaki kezén, azonnal értesítsd a rendőrséget! A jelentését mindenkinek ismernie kell!!!!!

Egy brit nő, aki névtelen akar maradni, azért indította ezt a kampányt, hogy másokat támogasson, és megmutassa, van kiút ebből a végzetes helyzetből. A Black Dot Campaign azokon akar segíteni, akik csendben szenvednek, mert félnek beszélni róla.

kep 2022 09 30 111637547 Ha egy fekete pontot látsz valaki kezén, azonnal értesítsd a rendőrséget! A jelentését mindenkinek ismernie kell!!!!!

A pontot nem csak nők rajzolják. Férfiakon is lehetett már látni. Ne feledjük, hogy nem kell fizikailag erősebbnek lenned ahhoz, hogy valaki zaklasson…

- Hirdetés -
kep 2022 09 30 111614848 Ha egy fekete pontot látsz valaki kezén, azonnal értesítsd a rendőrséget! A jelentését mindenkinek ismernie kell!!!!!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!