Hajléktalanként él Ronaldo feleségének nővére. „Georgina, miért nem segítesz nekünk?”

- Hirdetés -

Patricia Rodriguez nemrég adott egy interjút, amelyben a fényűző életet élő mostohatestvére segítségének hiányára panaszkodott. A nőnek három éve nincs állandó lakhelye, elhagyott épületekben él gyermekeivel.

kep 2022 11 16 095728523 Hajléktalanként él Ronaldo feleségének nővére. "Georgina, miért nem segítesz nekünk?"

Georgina Rodriguez története a Hamupipőke meséjét juttatja eszünkbe. Néhány évvel ezelőttig a szegény családból származó nő értékesítőként dolgozott egy Gucci szalonban. Minden megváltozott, amikor a világhírű Cristiano Ronaldo érkezett az üzletbe, aki azonnal felkeltette a figyelmét. A négy közös gyermeket nevelő labdarúgó és kedvese ma az egyik legfelkapottabb párost alkotják, Instagram-profiljaikat összesen több mint 535 (!) millió rajongó követi.

kep 2022 11 16 095735446 Hajléktalanként él Ronaldo feleségének nővére. "Georgina, miért nem segítesz nekünk?"

Noha Georgina boldog és jómódú életet él, kiderül, hogy a családtagjainak még kenyérre se futja. A közelmúltban féltestvére megjelent a „Socialite” spanyol műsorban, ahol anyagi problémáiról beszélt. Kiderül, hogy a nő három éve hajléktalan, és elhagyatott épületekben él gyermekeivel. Az interjúban Patricia Rodriguez sajnálkozott sorsa miatt, és – mint állítja – a gazdag nővére támogatásának hiánya miatt.

- Hirdetés -
kep 2022 11 16 095742099 Hajléktalanként él Ronaldo feleségének nővére. "Georgina, miért nem segítesz nekünk?"

Összetörtem, és a nővérem nem segít nekem. (…) Néha van mit enni, néha nincs, van pénzem fizetni a bérleti díjat, néha nincs – panaszkodott nyilvánosan, hozzátéve, hogy őt leginkább az érintette meg, szeretett Ronaldo nem akart segíteni a gyerekeinek.

kep 2022 11 16 095752046 Hajléktalanként él Ronaldo feleségének nővére. "Georgina, miért nem segítesz nekünk?"

Ami a legjobban bánt, az a gyerekeim helyzete. Én elélek egy szelet kenyérrel, de a gyerekeim, akik az unokaöccsei, nem.

kep 2022 11 16 100037665 Hajléktalanként él Ronaldo feleségének nővére. "Georgina, miért nem segítesz nekünk?"

Tudom, hogy nincs kötelezettsége vagy felelőssége irántam, de mivel olyan támogató és kedves másokkal, segítenie kell az unokaöccseinek is. Ha nem segítesz nekem, segíts az unokaöcséidnek.

- Hirdetés -

Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy Rodriguez rokonai nem először panaszkodnak a segítség hiányára. Az „I am Georgina” című híres dokumentumfilm után nagybátyja, Jesus Hernandez is nyilvánosan panaszkodott rá.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!