Haldoklik a Jurassic Park legendás sztárja! „A helyzet az, hogy megnyomorodtam…”

- Hirdetés -

A Jurassic Park 75 éves sztár szomorú hírt hozott nyilvánosságra.

A 75 éves Sam Neill a hamarosan megjelenő, Did I Ever Tell You This (Mondtam ezt már neked valaha?) című memoárjában ír arról, hogy haldoklik.

kep 2023 03 19 140033508 Haldoklik a Jurassic Park legendás sztárja! "A helyzet az, hogy megnyomorodtam..."

Neillt Non-Hodgkin-limfómával kezelik

A The Guardiannek nyilatkozott a 75 éves színész: „A helyzet az, hogy megnyomorodtam. Valószínűleg haldoklom. Lehet, hogy ezt fel kellene gyorsítanom. Úgy érzem, nincs már mit tennem”.

- Hirdetés -
kep 2023 03 19 140048044 Haldoklik a Jurassic Park legendás sztárja! "A helyzet az, hogy megnyomorodtam..."

„Pedig én mindig dolgozom. Szeretek dolgozni. Szeretem a munkám. Szeretek minden nap emberek között lenni, élvezem az emberi társaságot, a barátságot. Hirtelen megfosztottak ettől. És arra gondoltam, hogy így mit kezdek magammal?”

kep 2023 03 19 140057256 Haldoklik a Jurassic Park legendás sztárja! "A helyzet az, hogy megnyomorodtam..."

2022-ben, a Jurassic World Dominion című film reklámkörútján vett észre csomókat a nyakán. Kivizsgáltatta és akkor közölték vele a rossz hírt. Non-Hodgkin-limfómával diagnosztizálták (ez a nyirokszövet speciális fehérvérsejtjeinek, az ún. B- vagy T-limfociták daganatos megbetegedése)

kep 2023 03 19 140114503 Haldoklik a Jurassic Park legendás sztárja! "A helyzet az, hogy megnyomorodtam..."

A színész kapott kemoterápiás kezelést, de nem segített. Most egy újfajta, szintén kemoterápiás gyógyszert szed, amelyet élete végéig minden hónapban kapnia kell.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!