Hátborzongató! – A vak bolgár jósnő szerint ez vár ránk 2021-ben

- Hirdetés -

A vak bolgár jósnő, Baba Vanga 1996-ban ugyan elhunyt, de jóslatai mindmáig tovább élnek. Vanga megjósolta a 2001-es szeptember 11-i terrortámadást, ahogy azt is, hogy Donald Trump, volt amerikai elnök egy rejtélyes betegségben szenved majd. Ez csak néhány azokból a jövendölésekből, amik az évek során meg is valósultak.

erdekes torteneseket josolt 2018 ra baba vanga a legendas vak josno 143389 Hátborzongató! - A vak bolgár jósnő szerint ez vár ránk 2021-ben

Mi vár ránk 2021-ben? Nos, Nostradamus jövendölései sem túl biztatóak a jövő évet illetően, ahogy Baba Vanga jóslatai sem. Az asszony huszonnégy éve hunyt el, de jóslatai 5079-ig szólnak. De ne szaladjunk ennyire előre, cikkünkben azt áruljuk el, mit jósolt a vak bolgár Vanga 2021-re.

3 22 Hátborzongató! - A vak bolgár jósnő szerint ez vár ránk 2021-ben

Vangának évekre lebontva voltak látomásai, próféciái pedig még hosszú ideig velünk lesznek, mivel 5079-ig tekintett előre. Rengetegen kételkednek abban, hogy a jósnő valóban előre látta a történéseket arról, mi történik majd a világban. Ennek ellenére számos történelmi mozzanatot árult el jó előre, méghozzá rettenetesen pontosan.

- Hirdetés -

Vanga merényleteket, terrortámadást és egyéb katasztrófákat is előre látott. 2020-ra azt is megjósolta, hogy Donald Trump egy eddig nem látott betegségben fog szenvedni, ami szintén bejött, hiszen a volt amerikai elnök elkapta a koronavírus-fertőzést.

trump baba vanga Hátborzongató! - A vak bolgár jósnő szerint ez vár ránk 2021-ben

Trump ugyan nem lett siket és az agydaganat is elkerülte őt, Vanga jóslatában ezek is szerepeltek. Ugyanakkor tudta, hogy összeomlik Európa gazdasága, ami a világjárvány miatt valóban összeroppant. A jósnő látta a 2004-es indiai-óceáni cunamit és a New York-i terrortámadást is 2001-ben. Sokan követték nyomon az asszony jövendöléseit és már nagyon várták, hogy a szakemberek megfejtsék a 2021-es kilátásokat.

Mostanra sikerült dekódolni Vanga 2021-es jóslatait, amik egy cseppet sem bizalomkeltőek. Életünk idén sem volt könnyű a koronavírus-járvány miatt, de jövőre még nehezebb idők jönnek. Vanga szerint kataklizmák és óriási katasztrófák következnek a következő évben.

- Hirdetés -

A jósnő szerint a három óriás egyesül, egy erős sárkány ragadja meg a világot, az emberiség pedig megosztotta válik a hit által.

PRC 177177743 Hátborzongató! - A vak bolgár jósnő szerint ez vár ránk 2021-ben

Három óriás egyesül

A három óriás három nagyvállalatot jelent, mint a Google, a Facebook és így tovább, amik egyesülnek és kontroll alá vonják a világot. Egy másik értelmezés szerint pedig a világ legerősebb nagyhatalmai egyesülnek majd jövőre.

- Hirdetés -

A világot egy erős sárkány ragadja meg

A szakemberek szerint nem kétséges, hogy Vanga Kínára utalt ezzel. Van is ebben logika, ugyanis az országban a koronavírusnak tulajdonképpen nem volt második hulláma, arról már nem is beszélve, hogy Kína gazdasága megerősödött az idő alatt, amíg Amerika és Európa a járvánnyal harcol. Így úgy vélik, Kína lesz az az ország, ami 2021-ben a világ vezető hatalmává lép elő.

02 4 Hátborzongató! - A vak bolgár jósnő szerint ez vár ránk 2021-ben

Az emberiség megosztottá válik a hit által

A hitéletet illetően hatalmas kavalkáddal kell szembenéznünk. A vallás mindig is megosztottá tette az embereket, de jövőre ez még inkább kiéleződik majd. Baba Vanga jóslatának értelmezése szerint vallásháborúk robbannak ki a Földön, amelyek fegyveres konfliktusokban csúcsosodnak majd ki.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!