Honnan tudhatod, hogy valaki letiltott Facebookon 2023-ban

- Hirdetés -

Hogyan tudhatod, ha valaki letiltott téged a Facebookon:


Az egyik első sikeres közösségi média platform a Facebook. A teljes lakosság több mint fele használja! Kiváló eszköz az új emberekkel való ismerkedésre, vagy a régi ismerőseinkkel való kapcsolattartásra. Előfordulhat azonban, hogy valaki „letilt” minket.

04 07 kurt web mood v01 01 Honnan tudhatod, hogy valaki letiltott Facebookon 2023-ban

Ha valaki blokkol, a Facebook semmilyen módon nem értesít. Van azonban néhány jel, amelyek alapján ellenőrizheti, hogy letiltották-e.

Mivel a Facebook nem értesít, ezért nem fogja tudni megtekinteni az adott személy fiókját. A fiók felhasználója azonban törölheti is a fiókját, így más okok is lehetnek. Ilyen esetekben nem világos, hogy letiltották-e Önt, vagy egyszerűen deaktiválták a fiókját.

- Hirdetés -

Szeretné tudni, hogy egy Facebook-felhasználó letiltotta-e?

Módok annak kiderítésére, ha valaki letiltott a Facebookon:


Íme számos módszer, amellyel ellenőrizheted, hogy valaki letiltott-e téged a Facebookon!

 1. A keresősáv.
 2. Ismerősök listája
 3. Egy közös barátlista használata
 4. Post tag
 5. Facebook-bejegyzések
 6. Messenger használata
 7. Facebook csoport/esemény
 8. Profil oldal.
 1. A keresősáv:
  Rá kell keresni valakire a neve alapján a Facebookon. A Facebook-felhasználók általában kereshetők. Próbálja meg beírni a személy nevét a Facebook keresősávjába az oldal tetején. Ha valakit letiltott, a profilja nem jelenik meg a keresősávban, amikor beírja a nevét.

TIPP: Ha a keresősávot használja egy barát keresésére, ellenőrizze még egyszer, hogy helyesen írja-e be a nevét, valamint azt a nevet használja, amelyet a Facebook-fiókjához használ.

- Hirdetés -
614dd3f759854 Honnan tudhatod, hogy valaki letiltott Facebookon 2023-ban

Ismerőslista:
Jelentkezzen be Facebook-fiókjába, és kattintson az Ismerőslistára. Ezt a lehetőséget az „Összes ismerős” néven találhatja meg a profiljában. Most írja be annak a barátjának a nevét, akit ellenőrizni szeretne, hogy letiltott-e vagy sem. Ha a keresősáv azt mondja, hogy „nincs megjeleníthető barát”, akkor valószínűleg letiltottak.

Közös barátlista használata:
A keresősávba írja be annak a barátjának a nevét, aki a keresett személy közös barátja, és ellenőrizze, hogy letiltott-e téged. Tegyük fel, hogy szeretné megtudni, hogy A személy letiltott-e téged, és A személy az Ön és B személy közös barátja. Írja be B személy nevét a keresősávba, nyissa meg a profilját, és kattintson B személy barátlistájára. Az ismerőslista keresősávjába írja be az A személy nevét, ha a név megjelenik az ismerőslistán, akkor nem tiltott le. Ha nem látja itt a nevét és képét, akkor vagy törölte a fiókját, vagy letiltott téged.

images0.persgroep Honnan tudhatod, hogy valaki letiltott Facebookon 2023-ban

Hozzászólás címke:
A Facebook-felhasználók gyakran jelölik meg ismerőseiket különböző bejegyzésekben. Ez lehet egy bejegyzés, amelyet nekik szeretne szentelni, vagy egy kép, amelyen ők szerepelnek. Ha nem tudod megcímkézni az ismerőseidet egy bejegyzésben, nagy valószínűséggel letiltottak téged. Hozzon létre egy Facebook-bejegyzést, és próbálja meg megcímkézni az egyént. Ha nem tudják megcímkézni őket, akkor vagy letiltottak, vagy megszüntették a barátságát. Kattintson az ikonra, amely úgy néz ki, mint egy személy feje és törzse, és az oldalán egy címke lóg, hogy megcímkézze az embereket bejegyzés közben. Ha a keresés ikonján a „Nem található emberek” látható, akkor valószínűleg az adott személy letiltotta Önt.

- Hirdetés -

Facebook-bejegyzések:
Vizsgálja meg Facebook hírfolyamát. Ha nem látod a bejegyzéseiket, lehet, hogy megszüntették az ismerőseidet vagy letiltottak téged. Ez a kutatási lehetőség csak akkor használható, ha tudatában van annak, hogy aktívak a Facebookon. Lehet, hogy ez nem meggyőző, mert a Facebook algoritmusai más okok miatt dönthetnek úgy, hogy nem jelenítik meg bejegyzéseiket. Lehetséges, hogy még mindig barátok veled, de az adatvédelmi beállításaik megakadályozhatják, hogy megtekintsd a bejegyzéseiket.

7582be9e6de04ff79ce0a926a006146a Honnan tudhatod, hogy valaki letiltott Facebookon 2023-ban

A Facebook Messenger alkalmazás használata:
Ez egy újabb eszköz, amely segíthet annak meghatározásában, hogy letiltották-e. Próbáljon meg üzenetet küldeni a ismerősének. Ha hibaüzenetet lát, lehet, hogy megszüntette az ismeretséget, letiltotta vagy törölte a profilját.

Facebook csoport/esemény:
Egy másik módszer annak meghatározására, hogy valaki letiltott-e téged a Facebookon, ha meghívod egy Facebook-csoportba vagy eseménybe. Ehhez egyszerűen hozzon létre egy eseményt vagy csoportot, majd próbálja meg meghívni őket a nevük alapján. Előfordulhat, hogy le lesz tiltva, ha nem találja meg a nevét. Használjon másik fiókot ugyanazon művelet végrehajtásához, és ellenőrizze, hogy az eredmények megegyeznek-e ennek megerősítéséhez. Ha nem jelennek meg találatok, és a nevük helyesen van írva, akkor vagy megszüntette a barátságát, vagy letiltotta önt.

facebook header 4 Honnan tudhatod, hogy valaki letiltott Facebookon 2023-ban

Profiloldal:
Ha van egy linkje a profiljuk URL-jére és rákattintva a „A tartalom jelenleg nem érhető el” üzenetet kapjuk, akkor vélhetőleg letiltott.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

 1. Hogyan ellenőrizhető, hogy valaki letiltott-e a Facebook Messenger alkalmazásból?
  A mobilalkalmazás segítségével gyorsan megállapíthatja, hogy letiltották-e a Messengeren. Ellenőrizze, hogy az üzenetet megkapta-e az elküldése után. Ha nem lehet kézbesíteni, akkor vélhetőleg letiltott.

Ennek menete a következő:

Nyissa meg a csevegőablakot az adott személlyel, és írja be az üzenetet.
Nem blokkolták, ha az üzenet eljut. Ha azonban olyan üzeneteket kap, mint az „Üzenet nincs elküldve” vagy „Ez a személy jelenleg nem kap üzeneteket”, az azt jelzi, hogy nem magán a Facebookon, hanem a Facebook Messengerben tiltott le.
Azt is jelezheti, hogy az adott személy letiltotta Önt a Facebookon, vagy deaktiválta a fiókot. A Messengerben a képernyő tetejére lépve egyszerűen ellenőrizheti.

44707154 3410956 43db73ad8ea2460424214560e0909317 wm Honnan tudhatod, hogy valaki letiltott Facebookon 2023-ban
 1. Mi a különbség ha valaki letiltott vagy csak megszüntette a barátságot?

  Ha csak megszüntette a barátságot, akkor látható a profilja. Ha azonban letiltják, nem fog tudni hozzáférni az oldalához, és megjelenik a „Sajnáljuk, ez a tartalom jelenleg nem érhető el” üzenet.
 2. El tudja olvasni az előző üzeneteket a blokkolás után?

  Ezek továbbra is láthatók lesznek, függetlenül attól, hogy valakivel barátságban vagy. A másik személy profilképe viszont nem jelenik meg, vagy kérdőjel helyettesíti, ha letiltották.
a felere zuhant a facebook nyeresege 318713 Honnan tudhatod, hogy valaki letiltott Facebookon 2023-ban
 1. Kell-e aggódnia, hogy valaki blokkolja?

  Minden attól függ, hogy ki blokkolta Önt, és ha fontosnak tűnik, az aggodalomra adhat okot. A problémákat azonban célszerűbb úgy megoldani, hogy megbeszéli azokat az adott személlyel. Ha úgy gondolja, hogy meg tudja oldani a problémát, nem kell aggódnia. Letiltották, mert nem akarják, hogy lássa a közösségi médiájukat. Hacsak nem állnak nagyon közel egymáshoz, nem kell aggódnod emiatt.
 2. Mit kell tenned, ha valaki letilt a Facebookon?

  Számos magyarázat létezik arra, hogy miért blokkolt valaki a Facebookon vagy bármely más közösségi média platformon. Abban az esetben, ha Ön ismeri az egyént, okosabb, ha egyszerűen felkutat egy közös társat, akivel beszélgethet, és rákérdezhet. Ettől eltekintve senki sem tudja feloldani a tiltást a Facebookon.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

További Tech cikkekért kattints Ide!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!