Infarktust kapott a mulatóssztár!

- Hirdetés -

Tekknő Miki énekesével hétfőn száguldott kórházba a mentő.

Tekknő Miki, az MC Hawer és a Tekknő énekese hétfőn hátsófali infarktust kapott. Azóta már lábadozik, jobban van. Szeretne visszatérni a színpadra, de most a gyógyulásra kell koncentrálnia.

kep 2023 08 16 150540354 Infarktust kapott a mulatóssztár!

Bevonul hamarosan a balatonfüredi szívkórházba, ahol háromhetes szanatóriumi kezelésen vesz részt.

kep 2023 08 16 150510459 Infarktust kapott a mulatóssztár!

– A színpad a mindenem, nagyon szeretnék mihamarabb újra fellépni, de be kellett látnom: ahhoz, hogy egészségesen, még sok-sok éven át kiszolgálhassam a közönséget, most egy ideig a saját gyógyulásomra kell koncentrálnom – nyilatkozta a Blikknek Miki.

- Hirdetés -
kep 2023 08 16 150451256 Infarktust kapott a mulatóssztár!

– A mentőből rögtön a műtőbe vittek, ahol elvégezték az életmentő beavatkozást; kitágították az ereimet és betettek fémlapocskákat, amik megtartják azokat. Mivel időben lett elkapva, mondhatom, hogy megúsztam – fogalmazott. – Azt hiszem, az, hogy mi történt velem, csak a későbbiekben fog lecsapódni, habár most is érzek olyan dolgokat, amiktől néha lelkileg nem vagyok jól. Pánikbetegséggel küzdök, ami nem könnyíti meg a helyzetet, de abban a pillanatban, amikor az infarktust kaptam, fel sem fogtam, min megyek keresztül.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!