Jön az új igazolvány! Ezt vezetik be:

- Hirdetés -

Új igazolványt kapunk… Lesz helye a tárcátokban?

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) globális egészségügyi igazolványt adna ki az uniós digitális COVID-igazolvány mintájára. Ezt a a megállapodást Genfben már alá is írták a globális egészségügyi biztonság megerősítése érdekében.

igazolvany Jön az új igazolvány! Ezt vezetik be:

„A koronavírus-világjárvány megmutatta a digitális megoldások fontosságát az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés megkönnyítésében. Az uniós vakcinaigazolványt „globális közjóvá” alakítanák át. – nyilatkozta a WHO főigazgatója.

- Hirdetés -

Ennek a lényege, hogy megkönnyítse a mobilitást és a polgárok védelmét világszerte a jelenlegi és jövőbeli egészségügyi veszélyekkel szemben.

kep 2023 06 07 161929416 Jön az új igazolvány! Ezt vezetik be:

A WHO főigazgatója szerint a hálózata segíteni fogja a szervezet tagjait, hogy jobban felkészülhessenek egy újabb világjárványra.

Állítólag a WHO nem fog hozzáférni a személyes adatokhoz.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!