Kiderült! Ebben hunyt el Vágó István

- Hirdetés -

Az elhunyt özvegye mesélte el, mi okozta férje halálát!

Április vége nagyon borús nap volt a média számára. A magyarok kedvenc kvízmestere, Vágó István hirtelen távozott az élők közül. Sokáig nem tudtuk, hogy mi okozta a televíziós személyiség halálát.

vago istvan halala Kiderült! Ebben hunyt el Vágó István

Özvegye, Vágó Judit a Kiskegyednek mondta el, hogy mi történt.

- Hirdetés -

„most már fel tudom eleveníteni azt a szörnyű estét is. A halála előtt, még este tíz órakor is itthonról internetezett, Facebookon levelezett az ismerőseivel, barátaival. Majd csak annyit mondott, hogy fáj valamije, és hirtelen elvágódott…”

kep 2023 05 17 162038432 Kiderült! Ebben hunyt el Vágó István

„Én onnantól sokkos állapotba kerültem. Még soha életemben nem hívtam a mentőket, de valahogy eszembe jutott a 112. Beszélni viszont nem nagyon tudtam, először nem tudtam megmondani a saját címünket sem. Ha nem egy olyan diszpécser van a vonal másik végén, aki nyugtat, aki azt mondogatja, hogy vegyek mély levegőt és mondjam el, hol lakunk, akkor lehet, hogy én is összeestem volna” 

kep 2023 05 17 162245811 Kiderült! Ebben hunyt el Vágó István

Nála egy hasi aorta robbant szét, már a kiérkező mentősök sem tudtak rajta segíteni.

Most csak azt bánom, hogy miért nem vittem el egy hasi ultrahangra is, de soha nem fájt a hasa és eszembe se jutott ilyesmi. És egyébként azt mondják az orvos barátaink: ha ez meg is lett volna, akkor sem biztos, hogy láttak volna valamit, sőt, ha éppen műtőasztalon feküdt volna, akkor sem tudták volna megmenteni”

- Hirdetés -
kep 2023 05 17 162311184 Kiderült! Ebben hunyt el Vágó István

Csütörtökön lehet a nyilvános búcsúztató

„Lesz egy búcsúztató, amit valóban csak a szűk családi és baráti körrel tervezek. És lesz egy olyan is, amit a DK szervez, ahová bárki elmehet. Ez előreláthatólag május 18-án 17 órakor lesz a Szent István parkban, de még változhat az időpont” 

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!