Világunk.hu
2023 október 5 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberekLátsz egy elhagyott babakocsit az út szélén? Vigyázz CSAPDA!

Látsz egy elhagyott babakocsit az út szélén? Vigyázz CSAPDA!

-

Inkább nyomjuk el a kíváncsiságunkat, ha nem akarjuk veszélybe sodorni magunkat.

Ha egy elhagyott babakocsit látunk az út szélén, megindul bennünk a kíváncsiság, hogy vajon mi történhetett.

kep 2023 07 28 102237256

Egy ingatlanügynök fotókat tett közzé egy elhagyott kocsiról az országút szélén. Csak az ő autója volt a közelben, és a fényszórók megvilágították a kocsit háttal. Így nem tudta megmondani, van-e bent valaki. A babakocsi az út füves szélén parkolt, amelyet az egyik oldalon nagy fák szegélyeztek. A nő leállította az autót, hogy lefényképezze az elhagyott kocsit.

kep 2023 07 28 102247095

Ha a semmi közepén babakocsit, autósülést vagy bármilyen más, gyerekekhez kapcsolódó tárgyat lát, semmi esetre se szálljon ki az autóból. Vigyázz a biztonságodra – írta a fotók mellé a nő.

A fotóhoz fűzött kommentárban hozzátette, hogy ilyen helyzetekben soha ne hagyja el az autót, hanem értesítse a megfelelő szolgálatot, amely kivizsgálja az ügyet.

kep 2023 07 28 102256093

A nő szerint a kocsi egyfajta csapda volt, amelyet arra terveztek, hogy arra kényszerítse az autóvezetőt, hogy hagyja el az autót, így sebezhetőbb lett a sérülésekkel vagy lopással szemben. Gondoljunk csak bele, kiszállunk az autóból, odamegyünk a babakocsihoz és a tolvaj már be is huppan a kocsinkba és elhajt vele.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via