Látsz egy elhagyott babakocsit az út szélén? Vigyázz CSAPDA!

- Hirdetés -

Inkább nyomjuk el a kíváncsiságunkat, ha nem akarjuk veszélybe sodorni magunkat.

Ha egy elhagyott babakocsit látunk az út szélén, megindul bennünk a kíváncsiság, hogy vajon mi történhetett.

kep 2023 07 28 102237256 Látsz egy elhagyott babakocsit az út szélén? Vigyázz CSAPDA!

Egy ingatlanügynök fotókat tett közzé egy elhagyott kocsiról az országút szélén. Csak az ő autója volt a közelben, és a fényszórók megvilágították a kocsit háttal. Így nem tudta megmondani, van-e bent valaki. A babakocsi az út füves szélén parkolt, amelyet az egyik oldalon nagy fák szegélyeztek. A nő leállította az autót, hogy lefényképezze az elhagyott kocsit.

- Hirdetés -
kep 2023 07 28 102247095 Látsz egy elhagyott babakocsit az út szélén? Vigyázz CSAPDA!

Ha a semmi közepén babakocsit, autósülést vagy bármilyen más, gyerekekhez kapcsolódó tárgyat lát, semmi esetre se szálljon ki az autóból. Vigyázz a biztonságodra – írta a fotók mellé a nő.

A fotóhoz fűzött kommentárban hozzátette, hogy ilyen helyzetekben soha ne hagyja el az autót, hanem értesítse a megfelelő szolgálatot, amely kivizsgálja az ügyet.

kep 2023 07 28 102256093 Látsz egy elhagyott babakocsit az út szélén? Vigyázz CSAPDA!

A nő szerint a kocsi egyfajta csapda volt, amelyet arra terveztek, hogy arra kényszerítse az autóvezetőt, hogy hagyja el az autót, így sebezhetőbb lett a sérülésekkel vagy lopással szemben. Gondoljunk csak bele, kiszállunk az autóból, odamegyünk a babakocsihoz és a tolvaj már be is huppan a kocsinkba és elhajt vele.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!